< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 27 Април 2006 | Начална страница | Събота, 29 Април 2006 ->
Петък, 28 Април 2006

Голямо пиене падна вчера, а както съм загубил форма вързах кънките от 5-6 бири и няколко джимбима. Добре е, че старите навици не се забравят и автопилота ми работи. Сутринта се събудих в леглото си, изкъпан, дрехите си ги бях сгънал и подредил, нищо не съм си загубил при прибирането и единственият номер, който съм си направил е, че бях забравил телефона в съседната стая. Съответно алармата ме събуди в осем и докато не станах към девет и половина да я изключа мрънкаше през петнайсет минути.

От днес започва кратка отпуска за възстановяване на силите, че ни чака работа за целият китайски народ. Другата седмица ще се обикаля за нов по-голям офис, до месец-два ще ни трябват още хора, на хоризонта има няколко сериозни проекта и изобщо ще е забавно.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Свиркай, ако ти трябват още хора ;-). Ако е нещо в областа на мрежите няма проблем.

Написа петър на 28-Apr-2006 19:57


Няма такова пиене ... Главата ми е на мармалад :)
Но какво пък толкоз :)

Написа Мариян Захариев (www) на 28-Apr-2006 20:31


Явно това със сгъването на дрехите е някакъв феномен, който е доста разпространен - когато се събудя сутрин и видя дрехите си подредени, явно нещата са били доста сериозни. В допълнение така старателно си мия зъбите на пияна глава, че на другата сутрин муцуната ми е разбита :) И естествено нищо не си спомням за тази хигиенна активност...

Написа Angel на 29-Apr-2006 07:54


Quote Мариян Захариев "Няма такова пиене ... Главата ми е на мармалад :)"

Виж спама ми за Варвара. Два дни ми трябваха да се осеферя. :-)

Написа Коко на 03-May-2006 20:05