< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 7 Юни 2004 | Начална страница | Сряда, 9 Юни 2004 ->
Вторник, 8 Юни 2004

Ух :( добре че докато стигна от вкъщи до гаража имам възможност 10 мин да ми се прочисти главата. После още 25 мин каране из лудото движение по центъра е напълно достатъчно за да станеш 101% нащрек и събуден въпреки, че си пил до пет сутринта и си заспал в пет и половина.

Откарах колата в сервиза, където я прегледаха (няма проблеми, новичка е :), смениха и маслото и там някакви си филтри, след което си я прибрах, а аз се насочих към вкъщи за да си доспя (хубаво е да си директор, мдаа).

Пред НДК се бяха събрали ентусиасти с телескопи за да гледат преминаването на Венера между Слънцето и Земята. И аз погледнах, но не съм особено впечатлен. Вижда се едно бяло кръгче и в него едно малко черно кръгче :) По Discovery по-интересно изглежда!

Идеята ми беше да дремна не повече от два часа до към един следобед, но за пореден път валя дъжд, а както знаете на дъжд се спи много приятно успях да се събудя чак към три и половина. Докато се намотам, начатя, напощя :) и т.н. стана пет часа.

Вечерта беше вторият тест по мрежова сигурност. Направих го за единайсет минути и половина и изкарах 26 точки. Забавното беше, че знаех кои въпроси съм объркал, но просто винаги се колебаех между два отговора. Сигурно ако бях питал господа преподавателите щяха да ми дадът достатъчна подсказка за да ги оцеля :-) Като цяло резултатите не са зле среден резултат 20 точки. Миналият път беше повече но пък и теста беше по-лесен (IMHO).

След теста бяхме в Торонто. Мислех да не ями нищо, но просто не успях да издържа. Там правят страхотни спегети с риба тон, запечени с кашкавал. В комбинация със чесновото хлебче, човек трябва да владее силата като Master Yoda за да издържи ида не си поръча. ManiaX-а ме наруга, че не съм блогвал редовно. На това му викам двоен стандарт! Аз от началото на годината нямам пропуск, а някой хора пишат, от дъжд на вятър, а мен ме обявяват за несериозен :)

Минах през офиса и се заиграх с blog-а. Не съм попълвал липсващите дни, а си оправях RSS генератора за да може да се валидира това, което вади. Оправих и няколко дребни грешки в HTML кода. Добавих връзка към самият RSS валидатор на края на страницата. Наваксвах пощи и се дивях на тъпанарските коментари, който са писани в linux-bg.org. Но за това утре повече.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Ееее... стига де Жоро, като не ми е локал блога, и преди като нямаше възможност за добавяне на стари логове от днешна дата... ама виз сега а? :П
Бтв, не се ли пише спАгети, не спЕгети?
Може и аз да съм с грешка ама нямам тълковен речник под ръка, а бъркам... Самбука е, не Замбука, бил съм в заблуждение :)

Написа valqk (www) на 10-Jun-2004 21:48


Елементарна правописна грешка Watson! И на най-добрите се случва. А спАгетите наистина бяха добри :-)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 11-Jun-2004 09:43