< HomePage | Снимки
<- Неделя, 23 Май 2004 | Начална страница | Вторник, 25 Май 2004 ->
Понеделник, 24 Май 2004

За разлика от вчера, днес времето не предразполага към разходки. Това не ми попречи да отида с Люба и Ники до Романс за да засладим :-) После бяхме на кино. Пред Арена беше някакъв малък ужас, толкова коли не съм виждал там никога. Трябваха 20 мин. се освободи място за паркиране.

Гледахме "Непоносима жестокост" (Intolerable cruelty) с Джордж Клуни и Катрин Зита-Джоунс. Филм на братята Коен. Беше обявен като черна комедия. Кое е черното не разбрах но самият филм си струваше. Беше много забвен и имаше свежи мохабети. Смях се от сърце. Препоръчвам да се гледа. На всички жени мога да пожелая да изглеждат поне толкова добре колкото Катрин, когато станат на нейната възраст.

След киното отидох на гости, където продължихме с филми. Гледахме Старски и Хъч (не си струва да давате 5 лв. за него - тъпня) и Lost in Translation с Бил Мъри. Този последният филм ме натъжи. В самият филм не се случва кой знае какво но е един от тези филм, който трябва да се гледат, когато си в определено настроение за да ти хареса. На мен ми хареса, макар че не е филм за гледане с компания.