< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 24 Май 2004 | Начална страница | Сряда, 26 Май 2004 ->
Вторник, 25 Май 2004
19:18

Вече съм в друга стая, смених си работното място. Пък и отдавна ми беше време. Забелязал, че когато се застоя повече от 6-7 месеца на едно място ми се убива ентусиазма за работа. Сигурно изчерпвам енергията там където стоя. Сега ми е по-спокойно и се надявам да ми мине мързела и да се разработя.

Чудесен flame war се заформя в lug-bg. Отдавна не съм се смял толкова на глупостите, който се опитват да правят хората за да ебават клиентите си. И даже се засягат, когато им кажеш че са нещастници и тъпаци. Е този път не им го казах аз, Весо се справи доста добре. Аз няма да се обаждам по тази тема (опа, вече го направих), че ще стане лошо.

Попълних липсващите дни в дневника. Трябваха ми няколко дни да се съвзема след адския петък. :-)

23:59

Аман от тъпи хора, който си мислят, че правят нещо полезно с плещенето на глупости по места където глупостите им НЕ СА НА МЯСТО. Интересно какво си мислете, че ще постигнете, освен да изнервите хората от който пряко ви зависи интернета и изобщо съществуването ви в интернет? В lug-bg се появи поредният постинг от серията "дайте да дадем/направим_XYZ за да помогнем на прословутите медици". Честно казано на мен ми писна и това е моето контра предложение, как да помогнем на такива помошчии.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Да гадно е тва дето го спомена за ебаването с клиентите и още по-голям купон е като се обадиш на доставчика се който е орязал всички портове и му кажеш да ти отпуши 500 порт и се чува по телефона "ъъъъъъъъ за кво ти е тоя порт" и единственото спасение е да се причакаш зад некои ъгъл и да се гръмнеш сам, явно на повечето хора им допада , че като са админи некаде си и те колят и бесят да ама не който си плаща той поръчва музиката :)))))))))

Написа Георги Иванов на 26-May-2004 12:51


Причакваш и извършваш "ъглов удар" :-) Може и да помогне.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 26-May-2004 13:06