< HomePage | Снимки
<- Събота, 22 Май 2004 | Начална страница | Понеделник, 24 Май 2004 ->
Неделя, 23 Май 2004

Прекрасно време за разходка. И без това бяхме замислили да ходим някъде. Оказа се, че на задната седлака се събират три дами (добре че не са по 1.80м. иначе няма начин), натоварихме се и отидохме на Панчарево да караме лодка. Тоест да гребем де - 5 лв. на час, струва си.

Отидохме в средата на езерото, отворихме си биричката, която си бяхме взели и почнахме да дрейфуваме. Пиивахме биричка, пушихме си к'вото господ е дал и обсъждахме възможностите за абордаж на съседните лодки :-) Направихме малко тен и докато се усетим двата часа, за който бяхме платили минаха.

Акостирахме успешно, метнахме се на колата и се насочихме към студ. град за по кафе. Кафето прерастна в обяд/следобедна закуска/вечеря. След физическите упражнения (гребане) народа беше изгладнял. В ресторанта на края на вселената освен добри коктейли има и добри неща за похапване. Преди бях виждал менютата, но не бях опитвал нищо, което се оказа голям пропуск от моя страна.

Вечерта мина в гледане на клипове и слушане на музика. Между другото успях да инсталирам и да настроя вторият компютър на Течо. Самата инсталация и настройка ми отнеха 20 мин, повече време ми отиде в обновяването на Slack 9.1 към -current.