< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 18 Март 2004 | Начална страница | Събота, 20 Март 2004 ->
Петък, 19 Март 2004
14:30

Ако гледате Derailed много ще се прекарате. А пък ако сте фен на Жан Клод Ван Дам направо ще изпаднете в тиха ярост колко тъпи филми е започнал да прави. Явно са му свършили паричките на пича, щом така се излага. А бяха времена, ехее - "Кървав спорт", "Двоен удар", "Киборг", "Универсален войник" - все класики. Охоо и да не забравя "Кикбоксьорът", наш`то момче какви танци правеше в този филм. "ИСКАМ ТОНГ ПО!" :-) "Трудна мишена" също е класика. Все пак режисьор е John Woo! Има една много яка сцена където Жан Клод бие лошите на забавен кадър покрай една кола - великолепно!

В Derailed лично за мен има няколко много весели момента. Първо ЖК е във Виена, обаче влиза в "Лучано" на ъгъла на Раковски и Московска. След това излиза продължавайки да е във Виена излиза от Шератон и се качва на едно Yes такси. След няма и 2 секунди слиза от друго такси и вече е в Братислава (Словакия). Оказва се, че е на 10 метра от Червило и таксито е със софийски номер :-). Еий за малко да забравя на Батенберг от някъде се беше пръкнала бензиностанция, която естествено беше взривена. Fun! :) Централна гара пък с една табела беше превърната в гарата на Братислава. От тук нататък целият филм се развива в някакъв си влак и е пълна смехория. Мнооого слаба работа, Under Siege 2 (като филм във влак) е в пъти по-добър.

23:59

Ходихме в автокъща "Капитолия" да разглеждаме какво има на автомобилният пазар. Има хубави неща (не съм и очаквал друго). Ако някой има излишни триисетина бона и се чуди на кой да ги даде, да ми се обади. Ще съм му много благодарен. Ще ги похарча разумно или за Toyota Celica или за Peugeot 206 CC, сериозно тунинговано с твърд покрив.

Утре отиваме да скачаме от Стамболов мост във Велико Търново. Висок е 24м. но това изобщо няма да попречи на купона. Даже си мисля, че ще е много яко да се скача от толкова ниско. Мислим да направим поне по три скока.

Повече ме притеснява пътуването до Търново, заради счупената кола, с която ще ходим. Нямам и много доверие та не знам... Най-вероятно ще карам аз поне на отиване, а на връщане ако има мераклии (и живи след бънджито) ще ме сменят. Special report за събитието ако не се изтрепем ще има тук естествено.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Ти ми скапа представата, че тази филм не е от най-дорите му; сега се оказа, че е повече от ужасен, че дори и мен ме хвана яд, че го гледах.
Обаче описанието за географското му местоположение...еми личи си кой кръшка по София-та :)

Написа sebastianz55 (www) на 19-Mar-2004 12:57