< HomePage | Снимки
<- Сряда, 17 Март 2004 | Начална страница | Петък, 19 Март 2004 ->
Четвъртък, 18 Март 2004
22:53

Днес със Спас имахме сблъсък с българската действителност. И по-точно известният сблъсък с "майстори". Как може, когато ЧЕРНО НА БЯЛО си пише, че трябва да ти сменят бронята на колата, тъпите автомонтьори (или там квито са, боли ма) да залепят старата и да се правят на луди все едно ни лук яли ни мирисали. И чак нагли! Не били разбрали, че трябвало да се смени. Тя можело да се поправи. МИ ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ СИ Е НАПИСАЛ БЕ, СЕЛЯНИ ПРОСТИ - ДА СЕ СЛОЖИ НОВА! Кой ви е казал да мислите?

Поредната лекция по Мрежова сигурност (втори семестър "Писане не сигурен код"). Този път беше за perl и я водеха Murro и EXo. Не знам студентите какво разбраха но аз през цялото време чувах само за някакво "подаване" от страна на усера, "поемане" от страна на програмиста, "пъхане", "вадене", "мръсни входове" и т.н. На мен ми беше забавно :-)

След това в "Торонто" пък до нашата маса се падна някаква fat ass bitch, която сериозно прилагаше use strict; на някакво хлапе, като му обясняваше как щяла да му строши кратуната проста, да го удуши и да го запали (или нещо от сорта де, схващате картинката). По някое време чак ни се прииска да звъннем на организацията за защита на децата (ако има такава), да дойде да озапти злата лелка.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

хехе... много готина поука се е получила с тази грешка в заглавието на лекцията:
[объркани обяснения] + perl = "Писане не сигурен код"

Написа пейо (www) на 19-Mar-2004 00:07


Честна пионерска сега видях грешката :-) хахахахах, няма да я поправям, мозъка е управлявал пръстите без мое знание.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 19-Mar-2004 00:56