< HomePage | Снимки
<- Вторник, 19 Юли 2011 | Начална страница | Сряда, 24 Август 2011 ->
Понеделник, 1 Август 2011

В кваратала ми (Борово) не успяха да се преборят с пакирането, което запушва улиците и ефектът е, че от петък миналата седмица вече улиците са еднопосочни. Което донякъде ме устройства, защото ще се минава по-лесно, от друга страна трябва да си променям навиците, да въртя повече и да подхождам към гаражите от страната, която не ми е особено удобна. Хората още не са свикнали с промяната и днес за кратко време видях няколко коли движещи се в забранената посока. Добре че още не са разгърнали полицейски части със слънчогледи. Би трябвало да оставят поне месец народа да свикне преди за започнат с глобите иначе хич няма да е честно.

Съвсем не свързано с горното, надпис на магазин на бул. Витоша "заповядайте в магазинити ни на следните адреси: ...." - може ли такива работи, ебаси.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

ОК, минава се по-лесно... ама като изключим цирка на Солун между 5 и 7 положението е по-зле. Предпочитам да изчакам 20 секунди колата срещу мен да мине отколкото да правя безумна обиколка на половината квартал за да си стигна до вкъщи.

Написа boris на 02-Aug-2011 11:17


ох тия запетайки...

Написа boris на 02-Aug-2011 11:22