< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 3 Септември 2009 | Начална страница | Понеделник, 28 Септември 2009 ->
Събота, 26 Септември 2009

...Човек като спре да дращи всеки ден и много бързо му се отщява изобщо да пише каквото и да е така че малко в стил кратки:

От вчера отново имам нет у дома. Все едно излязох от средните векове и се върнах направо в настоящето. Кофти е да си offline, а сега кеф ти нет, кеф ти телевизия, кеф ти някое филмче или сезон на Top Gear да си дръпнеш. Докато нямах мрежа се бях специализирал в пренасянето на контент на една малка 4G флашка и през няколко дни бях пред дилемата това да го вземам ли или да го изтрия.

Започнаха новите сезони на сериалите и трите, които следя се представиха добре в началото. Доста се посмях на Big Bang и Two and a Half man, a House как успяват да надминават себе си с всеки сезон всеки - не мога да им се начудя. Велик сериал.

Като филми отхвърлих новия Star Trek, който изненадващо ставаше и Le Premier Cercle / Вътрешен кръг с Жан Рено. Този вторият филм беше муден и докато го гледах ми се появи непреодолимо желание да гледам Ронин и специално преследването между аудито и мерцедеса. Вътрешния кръг можете да го пропуснете.

Ей така между другото преди пет дни минах трийсетака и вече съм на 31. Удобно ми падна батерията на телефона в 00:10 та поздрави не съм приемал.

Чета блогосферата на дневник и забелязвам, че доста е започнала да изтъпява. Днес имам и аз принос, нищо че не пиша за феминизъм, гейове, глобалното затопляне и политика, а толкова ми се искаше да коментирам един филм, в който имаше негър джудже травестит член на БНС и каращ hummer. Я някой бързо да даде политически коректно определение на гореспоменатия тип.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Честито на патерица тогава :) Жив и здрав.
То май май всички сериали се завръщат един по един. И Stargate Universe почва в началото на октомври.
Има и един нов сериал, който може би ще си заслужава гледането - Flash Forward - http://www.youtube.com/watch?v=tbHC9PVzGsk

Написа Николай (www) на 26-Sep-2009 10:49


Честито :)

Написа krasimir (www) на 27-Sep-2009 17:24