< HomePage | Снимки
<- Сряда, 2 Септември 2009 | Начална страница | Събота, 26 Септември 2009 ->
Четвъртък, 3 Септември 2009

Няколко филмчета, които гледах през почивните дни като този път нямаше слаб макар и трите да бяха напълно различни.

Започвам с District 9. Приятна фантастика за кораб пълен с извънземни, който увисва над Йохансбург и как реагират месните. Много ми харесаха ефектите във филма, бяха така направени, че всичко изглеждаше много реално. От самата история не съм много впечатлен. Става за гледане, дори ако някой ме покани на кино бих го гледал. :)

Веднага след горният блокбастър се загледах в нещо, което още като четох описанието му в Замунда определих на тъп екшън и нямаше начин да го пропусна. Филмът е Bone and Blood където наш'то момче разбива мафията в добрият стар стил, елате ми повече. В целият филм не забелязах Bone (така се казва героят) да го удариха повече от два-три пъти, а той раздаде доста правосъдие. Имаше интересни удари с крака в стил скок, след което четирима човека биват ритнати преди нашият да се приземи. Ако сте в настроение за нещо класическо като старите неща на Жан Клод Ван Дам и Силвестър Сталоун това е филм за вас.

След като се надъхах от екшъна дойде ред на лека комедия, която става и за деца. Рейн Уйлсън (Дуайт от The Office) го играе застаряващ барабанист изгонен от неговата група, след което те стават известни, а той (логично) - не. 20 години след това се захваща с групата на племенника си, следват забавни купони и очакван хепиенд. Всъщност филмът не е чак толкова зле колкото го описах и то благодарение единствено на Рейн. Гледайте го, ще се посмеете добре. Ааа за малко да забравя, филмът се казва The Rocker.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

"месните" ... а вегетарианците ? :О)

Написа Kolio на 07-Sep-2009 09:13


Ами не е ли време да се сетиш и за съседите си - да им звънеш , да пиете по една бира?

Написа Краси на 23-Sep-2009 10:16