< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 23 Юли 2009 | Начална страница | Понеделник, 27 Юли 2009 ->
Неделя, 26 Юли 2009

Гледах "Духовете на екс-приятелките" - филм от типа chick flick (известни още като романтична комедия), който по нищо не се отличава от стандарта в жанра.

Нашето момче е известен фотограф - хубавец дето ебе наляво надясно, върти ги по три-четири и всяка вечер е с различна. Отива на сватбата на брат си, естествено я разваля, появяват му се няколко духа на бивши приятелки, той осъзнава, че не иска като умре да няма никой на погребението му, сдобрява се с училишната си любов, поправя сватбата на брат му и всички са щастливи.

Кратък коментар - ако трябва да платите за да водите някой на този филми, преценете струва ли си парите и вложенето време, имайки предвид че после може да не ви огрее заради главоболие, зъб, неразположение, че дори й разстройство.

Слагайки на кантар 30 кинта за кино, филмът "Духовете на екс-приятелките", няколко часа в салона и омилкването след това, което може да не доведе до резултат, човек се замисля дали посещението на публичен дом или добрият стар онанизъм не са чак толкова лоши занимания.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

лол :)))))))
От един месец насам в Замундата нема нищо ново... Свалил съм един афганистано-американски "The Kite Runner" (изглежда готин - http://www.imdb.com/title/tt0419887/) и все се каня да го гледам ама нема време.

Написа ед на 28-Jul-2009 17:05


А ти защо си гледал този филм? Аз такива ги избягвам от далеч.
btw да ти препоръчам едно никак не лошо сериалче - Jeremiah

Написа MacTeP (www) на 29-Jul-2009 11:17


Апропо оттеглям си препоръката за горния филм, освен ако човек не търси боза и арабска сантименталност : ))

Иначе си напълно прав за тея chick flicks, които са си един вид съвременни "романтични комедии". You've seen one, you've seen them all ...

Написа ed на 29-Jul-2009 13:38