< HomePage | Снимки
<- Неделя, 19 Юли 2009 | Начална страница | Неделя, 26 Юли 2009 ->
Четвъртък, 23 Юли 2009

При мен като пийна и съвсем ми изчезват думите. Не съм от най-разговорливите и с малко шотове или малки/големи водки може да се наблюдава тотално омълчаване. Е, това е разбира се ако не се води приказка, в която мога да кажа нещо умно. Повечето разговори на общи теми са ми скучни, нищо че мога да ги водя без никакво напрягане, че дори и докарвам титлата - много добра компания. Приятели са ми казвали, че го играя умника - мълча си и по някое време казвам нещо на място. Не знам това как ме прави особено умен, но щом хората го казват кой съм аз, че да споря?

Една типична вечер с пийване може да протече по следният начин - излизане за по бира, пийване на няколко бири, смяна на кръчмата и евентуално на компанията, продължение със шотове докато усетиш, че си на ръба - кротване. Следва лека вечеря и прибиране. Ако си прекалил - повръщане - ако ли не - ставане рано и на другият ден половин човек ама навреме на работа, даже преди всички.

Познайте днес какъв ден беше?!?

Последните пет месеца правим неща дето на .бг ниво, че и на .ком ниво са много напред. И какво от това? Стига се до игра в стил "финансова криза", като ми дадат ще ти дам. Писна ми на кура да чакам да дадат обещаното, че да пусна дължимото. В даден момент на човек му писва и минава в режим "боли ма кура". При мен този режим е много лесно включваем. Не се сърдете ако не ви вдигам телефона. Както обичам да казвам "баба ти цял живот джиесем е имала в джоба, ай сиктир!". Като на мен ми се крият и аз не съм лесно откриваем.

Имаш проблем дето зависи от мен (не плащаш и не си ми приятел) - боли ма кура. Имам да ти давам (и имам да вземам) - боли ма кура. Имаш някакви претенции (дето не ги признавам) - боли ма кура. Искаш нещо (защото си си въобразил нещо) - боли ма кура. Усещаш ли накъде вървят нещата.

Така венерическите болести движат бизнеса.

В заключение - ако ми звъниш от непознат номер - изчакай няколко дни, че иначе те чака "слободнооооо", ако си нова тв - дейба твойта мама алчнишка-мръсна-нарушителска-кзкдатиготури-3лвпрезгъзадатиизлязят-5кабонатанаонясвятдаимашвгъзадатеръгатмамкати и ако ако имаш да черпиш - не се срамувай.

Ай, наздраве.

От месец не пиша всеки ден. Четири години стигат, научих се. Сега го правя само за кеф, а не по задължение вменено от мен си. Quality not quantity (бах това качество като се чета к`ви ги дробя...).

Тука требе закриване и цензура да има.

[ Коментари: 12 ]
Коментари

Така, така. Те, венерическите болести, понякога много помагат за доброто настроение. ;-)

Написа Коко на 23-Jul-2009 04:58


Waw!

Я марш към морето. За поне седмица :)

Написа N.Pepelishev на 23-Jul-2009 08:42


Ако имаш нещо общо с IPTV.bg да кажа само, че съм един от твоите (вероятно многобрйни) фенове. Благодарение на тази услуга не ми разораха къщата за кабели и не се занимавам с малоумни оператори, които през Интернет само пари могат да вземат.

Да, Нова са смукачи на членове. Жена ми малко мрънкаше, че я няма в списъка, та се наложи да сложа една стайна антена да гледа Голям Брат Х, но дори и тя призна, че са изпростели дори повече (не вярвах, че е възможно). Малко кофти, че изчезнаха Fox-овете, но не е болка за умиране.

Накратко: забавлявай се в работата, давай го по-спокойно и знай, че има много хора, които оценяват труда ти -- ти просто не ги виждаш.

Айде лека!

Написа Stanimir на 23-Jul-2009 08:53


Колко много истории мога да разкажа за НоваТв идея нямаш:-)

Написа freax на 23-Jul-2009 09:46


Жоро, отдавна не ми беше изпълвал така душата както днес :)

Наздраве!

Написа krassyo (www) на 23-Jul-2009 12:27


Чета те отдавна, не съм взимал отношение до момента.
Ако имаше диплома по качествено ругаене - ти трябва да си почетен академик.

Написа Ilhan на 23-Jul-2009 14:41


И на мен ми се напълни душата като на krassyo. Покрай кризата и алкохола си станал много креативен. :) Само недей да си тровиш нервите за глупости. :)

Написа Георги Хр. (www) на 23-Jul-2009 16:46


Направо ме изпълва как ги редиш. Все се сдържам да не почна с този тон по интернет, но до кога ли? Туко виж след някой друг ден в блога тлъсти майни :D

Написа Intel (www) на 23-Jul-2009 19:52


И аз редовно чета този дневник, не зная какво точно работиш, но ако си едновременно, хмм, техническо лице и човек дето гони клиента да си плаща, този ти пост е съвсем логично последствие...
Дано ти олекне, макар че то е като да омешаш различни алкохоли...
Попържай по-честичко, че да не се събира...

Написа V. Vassilev на 24-Jul-2009 06:40


Това изказване е точно махмурлушко :)
Иначе всичко си е вярно.

Написа Мика на 24-Jul-2009 14:33


Не е махмурлушко баш на пияно си е :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 24-Jul-2009 14:59


Дааа, кризата!
Също като моите любими работодатели - 1,700,000 оборот в Евро последния месец /което си е сериозна сума за българска фирма/, работа за целия Китайски, Индийски и Български народ, ама нали сме в криза - пари за заплати няма!!!

Баш си е измислена тая криза, ей така, за да може за едни да има, а другите да се "избавят от кризата", и тъпите журналисти постоянно за това дрънкат, сега последна мода е да се говори, че видите ли - кризата щяла да дойде в България септември месец.
Тръгнала е с валяк от Хамерика, брех бая време и отне докато дойде.

Написа Димитър на 26-Jul-2009 10:55