< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 9 Април 2007 | Начална страница | Сряда, 11 Април 2007 ->
Вторник, 10 Април 2007

Като за първи работен си мислех да ида рано на работа, за да ми започне деня от сутринта, а и да наваксам.

Отварям очи, навън времето кофти, часовника над телевизора ми показва 11:05. Мисля си, бах' мааму не стига, че съм се успал ами сигурно и батерията на телефона ми е паднала, щом не съм го чул да звъни. Чудно начало на работната седмица, по-хубаво да не се бях събуждал, сега цял ден ще ми е криво.

...така и така съм се успал, поне да си полежа още малко преди да стана.

Лежа си и гледам Discovery Science (на това съм заспал, а и ме мързи да превключвам) и от време на време хвърлям по един поглед на часовника, като стане 11:15 да ставам.

Времето тече бааавно, бааавно, толкова бавно че чак стрелката на секундарника не се мести.....СТОП! Стрелката на секундарника, не се мести?!? Навън е сумрачно? Алармата на телефона ми не е звъняла въпреки, че е настроена на седем и половина? Я да погледна часовника на телефона и да сменя канала.

Клик Канал 1, бърз поглед към Нокиата, аааааааааааааааа! Седем и двайсет и осем - добро утро.

Е, добро да е. Щастлив съм че си върнах загубените 3 часа и половина, все едно се върнах назад във времето. Приятно чувство.

[ Коментари: 6 ]
Коментари

много кинематографичен пост се е получил ;)

Написа nname (www) на 12-Apr-2007 12:38


на мене много често ми се случва да сънувам, че ми звъни будилника и е време за ставане, след което естествено ставам, измивам се, обличам се и поглеждам часовника, че е 4:30 да кажем. след което по най-бързия начин се връщам в леглото и се успивам :)

Написа Стоилов (www) на 12-Apr-2007 20:12


Между другото, не е мястото тук да го казвам, но забелязвам , че валидацията на CSS-a вади 4 грешки.

Написа Стоилов (www) на 12-Apr-2007 20:13


Заради -moz-border-radius, не е проблем. Валидатора просто трябва да пропуска настройки с - отпред, защото са имплементация на частни неща.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 12-Apr-2007 20:25


Мен ми е е случвало пък както си сънувам и да сънувам че ми звъни телефона... на пръвпоглед нищо лошо... обаче той наистина звъни и аз си мисля че това е от съня ... и си продължавам да спинкам ;)

Написа MacTeP (www) на 15-Apr-2007 09:49


Да това с фазата, в която почваш да бъркаш съня с реалността се случва от време на време и е много смешно особено когато върви телевизор около теб. Получват се много цветни сънища.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 15-Apr-2007 09:59