< HomePage | Снимки
<- Вторник, 10 Април 2007 | Начална страница | Четвъртък, 12 Април 2007 ->
Сряда, 11 Април 2007

Три часа търсих някакъв програмируем работещ set top box, на който черно на бяло да са му написани възможностите, освен изреждането на стандарти (които повечето се поддържат, да не ви говоря).

Повръща ми се от leading ненам си кво, one of kind еди-кво-си, сульовци дето били the-one-and-only и други такива, на които middleware-то им било най-най ама няма описание на функционалности или поне картинка. Едни пък чак бяха написали, че те били championed еди каква си технология, дето според мен и маймуна може да я разработи с 2 минути мислене и два часа писане.

Fuck marketing speak, как успяват с подобни изписани глупости да продадат каквото и да е, не мога разбера. Толкова и продават де. Според анализаторите (ако може да им се вярва) през 2010 година пазарът на IPTV STB щял да бъде 19 милиона устройства worldwide. Само толкова ли? Че това е капка в морето. Никак не е чудно при предлаганите бозилища в момента, че очакват едва толкова да се продават.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Ами с удоволствие бих ти дал един два креатела за чупене. Може и да не ти харесват, но винаги имам няколко под ръка. Datasheet-ове не обяснявам и не разказвам, имам документация, която мога да ти предоставя.

Написа pavlin на 20-Apr-2007 21:09


Аз имам в офиса, SPL, Торнадо М10 и още някаква друга пръчка на Hauppage. Само SPL-а става за нещо и то защото обикновено PC. За момента SPL-а с малко хакерия си работи екстра, но е много скъп :(

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 21-Apr-2007 10:28