< HomePage | Снимки
<- Вторник, 13 Февруари 2007 | Начална страница | Четвъртък, 15 Февруари 2007 ->
Сряда, 14 Февруари 2007

Голяма патърдия покрай това гласуване за евро дупетати, голямо чудо. Аз лично съм съгласен с това, който не е бил в България последните няколко месеца да няма право да гласува особено пък за Европейски депутати (ако не е бил в европейска страна). Следващата поправка, която трябва да се приеме е пенсионери и разни дето не плащат данъци, да не могат да гласуват, да се вкара мажоритарно гласуване, а не с листи и полека-лека ще започнат да се избират свестни хора (хмм...).

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Това вече го бях писал някъде като коментар, но го пускам и тук.
Решението с данъците не върши работа защото автоматично отрязваш от гласуването ученици над 18 години, инвалиди, пенсионери и разни-други-хора-които-не-плащат-данъци-� �оради-някаква-причина-но-това-не-ги прави-паразити.

Възрастовата дискриминация също е абсурд. Като гражданин на Република България всеки има право да гласува, пък бил той и на 80 години и перманентно гласуващ за червените боклуци. Нали се сещаш за онази приказка за старите хора и зърното...

За мажоритарна система съм твърдо за, както и за принципа на отседналост за ВСИЧКИ избори, както и премахване на двойното гражданство. Няма нужда Метин, който от 20 години е в Басра да решава кой ще ме управлява.

Написа ilieff на 20-Feb-2007 12:27


Че защо да се отрязват автоматично?
Има си начин да проверят семейството дали плаща данъци, щом от общината изискаха преди 2 години да платя неплатена глоба, иначе не даваха Удостоверение за наследниците на цялото ни семейство (след смъртта на майка ми).
Какво пречи да направят по същия начин и гласуването. Да ги видя тогава бай Мангал и Айшето от Шекер махала + Меемед от Едрине какви ще ги дъвчат.

Написа gabo (www) на 20-Feb-2007 21:31