< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 24 Април 2006 | Начална страница | Сряда, 26 Април 2006 ->
Вторник, 25 Април 2006

Винаги се намират пари, когато трябва да се свърши нещо ударно или когато трябва "да не се изложим пред чужденците". Или по-скоро не се намират пари ами се ползват по предназначение вместо някой да си ги прибере в джобчето и да не свърши работата.

Можело значи центъра на София да се изчисти и да се оправи маркировката по улиците и това да стане за три дни. Добре де, ама защо пак юруш на маслините, само защото идват някакви си НАТОвци? Не може ли вместо със зор всичко да се оправя за нула време, а през останалото време да shit, когато ако се поддържа редовно - всичко ще е ОК постоянно. Доколкото знам общината плаща на фирми за почистване, за градинките, за пътищата и т.н., какво правят тези фирми когато няма "среща на НАТО"?

Ако не беше затварянето на улиците около НДК (за което швеймбамайкатагъзоблизка) бих си пожелал всяка седмица да има срещи, за да могат чистачите да си вършат работата, за която им се плаща. Защото в нормален режим на работа, явно нещата не се правят.

[ Коментари: 13 ]
Коментари

Мм, айде не да идват всеки ден, че от тия задръствания бях хванах.
Баси... голяма работа, че ся някакви НАТО-вци. все едно Папата е дошъл на гости, а не някакви там... секреарки. Блах.
Не разбирам каква е тази мания да се докарваме пред други. Все пак ние трябва да сме достойни в нашите си очи... нали?
Или аз съм много здраво заблудена.

П.П. Мечатя си да решат да обиколят всички квартали в Сф, та най-сетне да вземат да оправят града.
Ама шанса е малък, нали?

Написа Eneya (www) на 26-Apr-2006 12:43


Днес в центъра, скоро и на други места :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 26-Apr-2006 12:45


Във всеки град, където си правят срещите е същото (затварят се околните улици). Затворили 2 улици и все едно затворили целия център -- айде стига глупости, моля ви се.

Написа Георги Тодоров на 26-Apr-2006 12:52


Проблемът е, че затварят улиците, по които върви сериозна част от движението. Да вземат да направят конференцията на Боровец например, какъв им е проблема, ами трябва да се бутат посред града?

Написа Васил Колев (www) на 26-Apr-2006 13:22


@Г. Тодоров

2 улици? Ти или никога не си поглеждал картата на София или не знам. И не става дума за час-два-три, ами за дни.

п.п. съмнявам се, че навсякъде затварят градовете (и тук става дума именно за половината град, тъй като затворените улици са доста важни артерии, а не за улица N.2 и N.4 в краен квартал). Както казах в един форум - преди 2 месеца минах на 3м. от мястото, където се провеждаше среща на ОПЕК. Научих за това от новините - ти сам си прави изводите къде какво и за колко време се затваря. И не на последно място от какво се притесняват? От народната любов ли? Мче нали "всички" са за НАТО и вонните им бази?

Написа Н.Пепелишев (www) на 26-Apr-2006 14:10


@Eneya, e кво като идва едно време ПАПА бе? ти катоЛИК ли си, катоГЪЗ ли си? или си православен христиьенин? Кво ма грее за Папи, за Кондолизци и прочее?
Т.е Трябва да ма грее, щото видите ли, НАТО ша на оправи от секъде, тряя само да са наведем. Аз вазелин имам, за вас не ми пука.

Написа Gabo (www) на 26-Apr-2006 21:36


Мисля, да направя фен-клуб на Gabo, мноу ма пудри как кълне във всеки пост :-)

Написа freax0r на 27-Apr-2006 05:18


Аз започвам да си мисля, че в Курило го търсят под дърво и камък :)))

Написа Росен Недялков на 27-Apr-2006 10:54


Това бе просто сравнение... първото за което ми хрумна, бе Папата.
*върти очи.*
Няяяяма значение...
Кхъм, само две улици...
Тии, явно не живееш в центъра. За да се добереш от точка А, до точка Б (ако точка Б е в центъра) трябва да обиколиш много яко. Затворени са Витошка, НДК, и дузина спирки, така че ми се налага да сменям два автобуса, за да стигна в "любимото" си училище.
Аз на тия натовци ще им...
се усмихна, защото за съжаление това е всичко, което мога да направя, без после да ме арестуват.
Хм.
Свобода на словто дръжки.

П.П. Сега се замислих, че почти цялото отношение към НАТО гостите е отрицателно, ако някъде четат и превеждат, може да стане много интересно и сконфузно...

Написа Eneya (www) на 27-Apr-2006 11:59


А днес заради педалите от НАТО в комбинация с педалите от Атака бяха затворени още няколко важни свързващи улици и си беше ебало мамата :(

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 27-Apr-2006 15:05


И педалите са си ебали мамата...
А освен затворените улици заради педали... като добавим и заторевните улици заради ремонти и стеснените заради строежите на метро си е ебало мамата...
Секи нещо затваря ... в Редута примерно ВиК си затварят разни улички(поне така ги водят, мен ако ме пита човек са повече за offroad) за да копаят и хич не им дреме, че има адските трапове.

Написа MacTeP на 27-Apr-2006 19:14


не знам до колко е вярно, ама ако е, баси...
*Учи мама да не станеш боклукчия*
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=879095

Написа Огнян на 27-Apr-2006 19:40


@freax0r - прави бе, ни ми са свиди, и бюст паметник можеш ми сложиш, с една сламка за бирата да има.
@Росен Недялков - не се напъвай да мислиш, ще вземе да ти стане нещо. Колкото до това дали и къде ме търсят - остави на компетентните медицински лица да преценят. А ти си пий редовно хапчетата, че гледам нещо хумора ти липсва.

Написа Gabo (www) на 27-Apr-2006 23:11