< HomePage | Снимки
<- Неделя, 16 Април 2006 | Начална страница | Вторник, 18 Април 2006 ->
Понеделник, 17 Април 2006

Покрай историята с бития на магистралата основните участници продължават да си сменят версиите. Сега пък мутрата Чернев изведнъж уж започна да казва "истината" и не бил бил човека той :) Болен го бил накарал да лъже, той излъгал ама после размислил и сега рони крокодилски сълзи колко е злепоставен. Коментара на неговият смешен плач е само един - "Нидей рива кат' путка, никой не те е карал да се навеждаш пред фюрерчето!". Слави вечерта добре ги подреди, макар че е леееко в грешка. Членовете от НК за лъжесвидетелстване, които цитира са коректни, само че доколкото ми е известно важат единствено ако излъжеш пред съд. По време на следствието можеш да си сменяш версията колкото ти душа сака. Естествено, IANAL.

[ Коментари: 27 ]
Коментари

Не съм гледал Слави, но мога да ти кажа,че си прав - престъплението лъжесвидетелстване е извършимо само ако деянието е извършено пред съд или друг съдебен орган. Ако кажеш ,че някой е извършил престъпление, но не пред съд - това се квалифицира от НК като набедяване и също е престъпление :)

Написа Милен на 18-Apr-2006 16:06


Както виждам, умен човек като теб Жоро е забеляза същото което и аз - Плешивия за пореден път се направи на умен пред простолюдието, който разбира - разбра че плюе за пореден път, щото така са му платили. Само ти се чудя на теб, и на папагалското повтаряне след Слави за ФЮРЕРА. Изобщо направил ли си си труда да чуеш една реч на Волен Сидеров? Прочел ли си и 2 реда от предизборната им платформа и отделил ли си 10 мин. да провериш коя от всички партии в парламента спазва това което е обещала на електората си? Айде намери малко време, провери, пък после ще говорим! (Жокер - сегашната тройна управляваща коалиция взаимоизключваше точно настоящите си партьори)
Не знам защо, ама ми се чини, че черпиш информация само и единствено от 'никоганелъжещите' и любими на теб ЖУРНАЛЯ!!!

Написа Gabo (www) на 18-Apr-2006 18:46


Ни ми го хвали тоя тип Воленчо. Хващал съм предаването му СКАТ, това ми е достатъчно. От кога някаква си програма е важна, за да изберат някой? Имаше вакуум за подобни изстъпления като тези на атака, щото народа е тъп и ето атака се роди. От тях освен "турците и циганите ни пречат" и разни популистки ходове друго не съм чул и видял. Дай му на българина някой да му е виновен, само и само да не се замисли колко мързелив, тъп, прост и необразован е. Всеки, който залага на лумпенизиране на тълпата няма как да сбърка и все ще намери някой да го подкрепя (280 хиляди явно в .бг), но това не значи че за мен той е нещо.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 18-Apr-2006 18:55


Всичко е съшито с бели конци, тва е ясно, както е ясно, че Плешивия ако му платят и свирки ще прави.

Идеите на Атака са много добри. Но, за съжаление, няма да бъдат реализирани както трябва. Все ще се намери някой, който да опорочи нещата.

А бе, кой крив, кой прав - битият бит, другото не е смешно. :-)

Написа Коко на 18-Apr-2006 19:12


Лъжесвидетелстването е даване на неверни данни не само пред съда, а също така и пред дознанието и следствието.

Написа Вълчев на 18-Apr-2006 20:20


@Георги
"...щото народа е тъп и ето атака се роди."

Народа не е тъп. Ти си тъп.

"Дай му на българина някой да му е виновен, само и само да не се замисли колко мързелив, тъп, прост и необразован е."

Освен това си и подлец и отцеругател.

Написа Антон на 18-Apr-2006 20:46


Антоне, Антоне...кога спря да биеш жена си, че се появи тук да ме обявяваш за тъп, подлец и "отцеругател"? Горкичкият. Пий едно, погледни вожда в очите, вдигни високо дясна ръка за поздрав, изреви с цяло гърло зиг ...., че дано се успокоиш.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 18-Apr-2006 20:57


Цитирам @Георги Чорбаджийски "вдигни високо дясна ръка за поздрав, изреви с цяло гърло зиг ....", ша ма прощаваш Жоро, ама точно тия натъкмени кадри и дават само и единствено в Шоуто на Слаби изимитирани от Ибан Колеков, за последния няма да ти говоря що за стока е, щото само един път ме е завличал в съдружие в Хр. Боичев. Знам че и ти беше любител на Сигнално Жълто, а и сам си бил свидетел как моя фотоапарат снима хората, така че - айде без простотии. Признай си че си се подвел, ние ще ти простим ;)

Написа Gabo (www) на 18-Apr-2006 21:04


Погледай малко тв СКАТ и пак ми кажи дали съм се подвел.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 18-Apr-2006 21:20


Абе вие нямате ли си пишки да си играете? Имам чувството, че чета болните коментари на банда сдухани пенсионери. Политиците да го духат, въобще кво толкова сте се развълнували от "българския политически живот"? И ГЪЗис да влезе в парламента (нищо чудно) дреме ми на уя.

Написа freax0r на 19-Apr-2006 05:33


@Gabo: Атака и предизборна платформа?! Това някакъв виц ли е? Слушал съм на Болен "икономическите" му виждания и честно казано, ако му се изпълнят мераците, туко виж се наложи да се борим да настигнем Северна Корея по икономическо развитие.
Иначе съм съгласен, че този път Слави прекали. Най-малкото, защото всички неща, които наприказва са състоятелни, ако този път показанията на Чернев са верни, което може изобщо да не е така.

Написа Д.Василев (www) на 19-Apr-2006 06:23


@Gabo

За същата платформа, която беше на половин страничка и започваше всеки нов ред с "НЕ" ли говорим? Ако да - то това е една брилянтна платформа шЪ знаишЪ.

Написа Н.Пепелишев (www) на 19-Apr-2006 13:38


@Н.Пепелишев, @Д.Василев, @Георги Чорбаджийски
Мдааа, интересна първосигнална система, експеримента е успешен, дума не обелихте за БСП, НДСВ и мандата на ДПС. Честито - вие сте с коефициент на Ентелегентност над 180.

Написа Gabo (www) на 19-Apr-2006 14:16


Недей сменяй темата. Говорех за АТЕНТАТА, не знам кой се опита да пробутва некви си програми и т.н. щото видиш ли Атака били хубави хора.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 19-Apr-2006 14:26


Аз ще се придържам към мнението на freax0r :).Лично аз мисля, че трябва да се даде шанс на Атака но спора е безмислен защото едната страна няма да успее да разубеди другата, както бабичките на 100 години не могат да бъдат разубедени да гласуват за БСП

Написа Александър Рачев на 19-Apr-2006 14:35


Е добре, Жорко, нема да ти измествам темата за АТЕНТАТА, ти започна пръв. ЩО не коментираш днешните НОВИ разпознавателни показания на Доко-Доков,а? Дето и твойта снимка да види, и теб ша та обвини че си бил дедо му, и даже си скачал с кубинки връз него,щото видиш ли, някак си му приличаш на Чернев, (макар че на Спас по ша върже ;), щото ти си махна брадата ;)))

Написа Gabo (www) на 19-Apr-2006 21:34


Кой, кой е бил да си доказват ченгетата. Само дето не разбрах кой доказа че е имало АТЕНТАНТ срещу великия лидер с дълбоките идеи.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 19-Apr-2006 21:38


Как да разберат дали е имало или е нямало АТИНТАТ, като се изтъпани МинитърЪТ Петков и рече - не е имало, кво сега, да му трошат хатъра и да вземат да разследват ли? ми ако се окаже че верно е имало? Нейсе, днес решили да дадат ход и на тая версия (12 дни след подаване на молбата)

Написа Gabo (www) на 19-Apr-2006 21:44


Бе кво ми разправяте... Днеска по радиото разправяха, че имало и една кака в колата при чичко Болен. Дали не му е е говорила на френски докато са ставали патакламите и за това да е толкоз заплетена цялата история?! А и по новините детския не беше много убеден дали това е човекът, който го е набил. Кой знае кой и на него му е говорил я на френски, я на турски по време на движение... :-D

Написа Коко на 19-Apr-2006 22:00


Бе и аз как си карам да изкочи некъв да ме бие в тъмното и аз няма много-много да му гледам мутрата (по-скоро ще се опитам и аз да го бия, ама това е друга история).

А с френските изпълнения - много опасно на магистралата бре :) разбирам по някой по-бавен път ама на магистралата...Всъщност може, що пък не, ако е ухапала Воленчо за онази работа като са се чукнали (без майтап:) нищо чудно, че са спрели да бият човечеца.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 19-Apr-2006 22:05


А така де, кажи ми ся: Ти си караш с новата блага колица, яваш-яваш със 120-130, щото е тъмно и вали. Изневиделица за появявам аз с моя 20 годишен Форд и почвам да та ръчкам у задницата, ти даваш у десно, и аз давам у десно, ти даваш у лево и аз давам у лево, и не само че ти драскам боята и ти светкам кротко с фаровете, и ти бибкам дружески, ми случайно ти закачам и огледалцето. Е кат са сетиш че 3 месеца ша чакаш да ти го докарат после, нема ли да спреш, па да извадиш от багажника от на дедката ракията, па да ми сипеш една, че и салатка да ми надробиш? Ще, ще, даже и Азис ша ми пуснеш на стереото, да ми е сладко га пия, нали ;))

Написа Gabo (www) на 19-Apr-2006 22:11


@Георги Чорбаджийски: Магистралата ти е идеалното място за целта. Особено с шофьор. Караш си в дясното платно, говорите си с каката на задната седалка и всичко е шест. После следва вашата версия с Габо :-)

Написа Коко на 19-Apr-2006 22:25


По ми харесва версията на Коко :-P

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 19-Apr-2006 22:26


@Gabo: То и първосигналната реакция на симпатизантите на Атака е интересна. Общо взето, когато някой от Атака направи гаф, то той се умаловажава, защото другите правили по-големи гафове и тяхното не се брояло и ако някой вземе да им осветява гафовете било най-голямата конспирация ;-)
Понеже се предполагало, че трябвало да кажа нещо и за другите партии ще взема да кажа. Занимавам се макроикономически анализи и прогнози за България и поради тази причина с интерес следях какво "ръсят" отделните партии преди изборите миналата година. Честно казано от икономическа гледна точка най-подготвени бяха БСП и НДСВ. Първите, защото се очертаваше да спечелят, а вторите, защото бяха във властта и им беше ясно как седят нещата. Не че и в двете програми нямаше глупостти, но като цяло бяха доста консистентни, т.е имаше цели, имаше мерки и бише ясно, че имат и хора, които да ги провеждат. ДПС нямаше икономическа програма и това ясно си го казаха: "Ние е сме на мнението на НДСВ". СДС, ДСБ и БНС на тези избори отидоха с ясното съзнание, че няма да управляват и съответно програмите им от икономическа гледна точка не бяха развити. СДС бяха преписали едно към едно посланията на ИПИ (за тях добро или нищо), а БНС ясно показаха, че незнаят как функционира икономиката. Най-зле от всички бяха Атака, те бяха формулирали разни "проблеми" (слагам го в кавички, защото някои неща не са проблем) и разни мерки, които вместо да ги разрешават ги задълбочават :-)
Може да си направим следния експеримент. Напиши някъде точките от икономическата част на "програмата" на Атака, които ти харесват, пък аз в моя блог ще напиша защо това, които предлагат е супер глупаво, като ще гледам да го направя максимално обективно и разбрано.

Написа Д.Василев (www) на 20-Apr-2006 06:49


@Gabo

Избягвам да дрънкам неща не по темата. А темата не е БСП, НДСВ, Bush, световната конспирация или каквото и да е било. Темата беше и *Е* "Атака" с подтема "сценаристите на Слави". Ако за теб е първосигнално да не се разтягат локуми, то тогава - да, реагирахме първосигнално.

п.п. Забелязвам че не каза нищо за ОФ, експеримента е успешен, реагираш първосигнално.
п.п.п. Заяждам се, разбира се

Написа Н.Пепелишев (www) на 20-Apr-2006 10:38


@Н.Пепелишев - дреме ми мен на патката и аз се заяждам, па ме и кефи да пълня блога на гадния капиталист Чорбаджийски ;))))
/и твоя блог не е лош ;) ще ти дойда на гости някой ден/
@Д.Василев, кат са толкоз умни и ги следиш от късо как виждаш след 10 месеца управление реализираните идеи дето са ги заложили у програмите и БКП-то и НДСВ-то подпомагани активно от ДПС-то?
Напиши ми у твоя блог, аз и него чета ;)

Написа Gabo (www) на 20-Apr-2006 11:24


@Gabo: Ще гледам да драсна нещо по въпроса, когато ми се освободи време през следващите седмици. Само да отбележа, че между "умни" и "консистентни" има голяма разлика.
Така или иначе помисли си и ти кое ти харесва в предложенията на Атака.

Написа Д.Василев (www) на 20-Apr-2006 20:14