< HomePage | Снимки
<- Сряда, 12 Април 2006 | Начална страница | Петък, 14 Април 2006 ->
Четвъртък, 13 Април 2006

Случайно днес станах рано и гледах предаването на Бареков по бТВ. Поканени бяха битият пич и мутроподобният депутат от Атака, който се е правил на мъж. Е та тоя същият депутатин, Чернев ли е какъв е там, така го усукваше по килифарски, че дори и някой луд да се е връзва на приказките му, само като го слушаш как избягва директните въпроси и веднага може да ти стане ясно, че не му е чиста работата.

Ебати и бияча, ебати и чудото. Ям ме е, че не е извадил "късмет" да попадне на някой, който си разбира от работата и на него да скочи на бой. Представям си какъв рев щеше да е като му натрошат дебелата кратуна, на него и на хитлероподобния му председател.

Да сте ми живи и здрави г-да депутати и дано ви приседне имунитета, който толкова си пазите. Прави сте, трябва ви имунитет, че току виж влезете в затвора и там ще видите какво значи народна любов.

[ Коментари: 18 ]
Коментари

22 годишен младок и 80 годишния му болен дядо бяха обвинени от двамата депутати в планиране и извършване на атентат срещу тях! Добре че не е имало и някоя бременна жена, че тогава можеха да бъдат квалифицирани като "престъпна групировка" :) Дано хорицата, гласували за тези смешници по-скоро осъзнаят какви точно хора са вкарали в парламента...

Написа Ангел на 13-Apr-2006 11:03


Ангеле, прав си! Ама нека да отбележим, че и другите в парламента не са стока, само, че по-малко се говори за тях, защото явно не е удобно! Като например за онзи дето утрепа двете сестри от Пазарджик, и в момента, в който се оказа, че е син на някаква клечка от БСП и разследването спря. И слачачите журналя и те млъкнаха!

Написа IVO на 13-Apr-2006 13:29


Е това за убиеца на двете сестри не го зная - дайте малко инфо! А колкото до това кои боклуци са в парламента мога да кажа нещо друго - щом велинградския бей и сополивия доведен син на Болен също са депутати то явно ние сме прости щом не сме там :) Относно поста на Иво - то и дядо Вазов го е казал: "Всички са маскари"!

Написа Ангел на 13-Apr-2006 13:43


А бе, както с Габо коментирахме, ако Чернев беше набил детския гъз, едва ли щеше да се размине само с това подсинено оченце. Има нещо гнило в Дания.

Написа Коко на 13-Apr-2006 13:43


Е не го е бил на моряшки бой :) Като го видях днес точно едно-две крошета през прозореца прилича да е изял.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 13-Apr-2006 14:17


А може пък предната вечер детенцето да се е напило и да се е спънало по стълбите, като се е прибирало на 4 крака, та оттам да са му синините?
Или пък да си е фраснало мутрата някъде, като са се сблъскали, нещо най-нормално при една катастрофа?

Много бързо отсъдихте бре; слушате какво ви говорят ония педераси и им вярвате...

Написа Илиян на 13-Apr-2006 19:33


Всичко може, само дето не е логично :) Аз ако падна по стълбите няма да си измисля, че някой ме е бил на магистралата. Още повече пък някой, който за втори път е замесен в битки, а човека който е бил с него е известен с това че е яко луд и неуправляем. Кой крив кой прав ще каже съдът, но това не значи че не мога да си създавам мнение прилагайки бръснача на Окам.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 13-Apr-2006 21:42


То ако не беше виновен, дебелия нямаше да го усуква и 10 път да си сменя показанията.

Написа bozho на 13-Apr-2006 23:02


Малко извън темата:
Жоро, от къде знаеш за "бръснача на Окам"? Много ми е интересно, защото си първия българин, който го ползва.

Написа Жоро (www) на 14-Apr-2006 05:16


Е, хайде сега, "първият" :) Уилям от Окам се учи в гимназиалния курс по философия. А и е много популярен основният му метод, и си е близко до нормалното съвременно мислене дори. Днес или си фен на дзен и "балансираш над пропасти" като Паскал, или ползваш методи като на Окам и Декарт. Дори и да не осъзнава човек, просто така се мисли. Жоро знае за метода и го споменава, иначе всички мислим по сходен начин, тоест всички го ползваме.
...Или поне така смятат част от психолозите :) (/me гледа да се подсигури, за всеки случай, а-ла дзен;)

Написа Ясен Праматаров (www) на 14-Apr-2006 07:06


Благодаря Яска, по-добре не бих го казал.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 14-Apr-2006 07:27


А колкото за странните теории... Възможно е момчето, дядо му и баща му да са агенти, Сидеров да е Нео, Чернев да е Морфей, а ние да живеем в Матрицата. Нищо чудно да са си раздавали Кун-Фу удари в движение върху покривите на колите. (Това сме го гледали в Матрицата Презареждане). А след това Архитекта да изфабрикува реалността така че да злепостави добрите герои. Иди след това давай показания...
(Ако на някой това му се струва правдива теория, значи е прекалил със сините хапчета:)

Написа Иван Кълвачев на 14-Apr-2006 07:45


Много странно снощи мислих по популярността на метода на Окам. Иначе то май битите и те не са съвсем невинни - кой бил реститутка кой учел в агнлия .... мене що никой не ме бие по пътя ако и да карам като ненормален?

Написа Стоян Иванов на 14-Apr-2006 10:53


Жорооо, Жорооо, и ти ли почна да вярваш на бТВ и на ЖУРНАЛЯТА? И ти ли стана Американец??
в Иран има химическо оръжие, садам крие бен ладен
трябва да го бомбардираме
Ураааааааааа, дааааааааааааа, мръсницииииииии, смърт на тероризмааааааааа
да ги убиееемм, даа, виж го тоя Садам как гледа гузнооо, не муе е чиста работатаааа

Написа Gabo (www) на 14-Apr-2006 12:20


Здрасти сладури!Като ви гледам все мъже сте-що така? Относно "скъпите" ни депутати имам лично виждане на нещата,а то е:като си гласуват заплатите и личните облаги да ги заредим с няколко шашки тротил и С4.Страхотно пролетно чистене,а!

Написа ЛЬОНИ на 14-Apr-2006 12:49


Льони, аз съм "за". Скоро гледах по Дискавъри как взривяват бетоновоз с 375 кг кариерен експлозив - резултатите бяха повече от задоволителни. А няма и да е трудно - цял гранатомет внесоха във Външно, че на един камион ли ще обърнат внимание...

Написа Георги на 14-Apr-2006 14:30


Абе може и атака да не са най добрите но за кого да гласува народа, за ДПС или БСП ? Аз не знам каква е истината но мисля, че това е поредния опит да се натопи партия Атака за пред изкофелите бабички на по 70-80 години, които едва ходят но като стане време за избори няма начин да не пуснат гласи си за БСП.А и друго нещо което сигурно всички сте забелязали, е че винаги щом нещо стане в Атака всички медии гръмват, а защо нищо не казват за останалите партий ? Аз лично съм на страната на Атака, мисля че трябва да им се даде шанс.Видя се че другите партии няма нищо да направят за народа и ще обират още и още до безкрай.

Написа Александър на 14-Apr-2006 15:24


@ Ясен Праматаров:
Ясно, че много хора си мислят така, но не познавам много хора, които да го споменават. Просто за първи път чета някой да го ползва в речта си. Затова ми стана интересно.
Иначе аз не си спомням по философия да съм го учил, но все пак аз не бях от най-внимаващите ученици :))

Написа Жоро (www) на 14-Apr-2006 18:37