< HomePage | Снимки
<- Събота, 12 Ноември 2005 | Начална страница | Понеделник, 14 Ноември 2005 ->
Неделя, 13 Ноември 2005

Гледахме Saw 2. Филма е от типа "още от същото", но тук някак си не беше дразнещо въпреки, че продължава точно там където свърши първа серия. Добра психария, препоръчвам да се гледа.

Вчера и днес по Discovery дават някакви отвратителни филми. Вчера беше за разни перковци, които си падат по дебели /ама МНОГО дебели/ жени, днес за други, искащи да си удължават или скъсяват краката. Луда работа. В малкото моменти, които гледах филма за дебелите, научих че имало специален тип психари така наречените "угоители", дето много се кефели като карат "любимата си" да дебелее. Колкото по-дебела, толкова по-добре. Откачени всякакви и все зад океана са се сбрали...

[ Коментари: 7 ]
Коментари

И аз съм възмутена от Discovery тези дни. Попаднах на същото предаване за 375 килограмовите "момичета". Изгледах го, докато се занимавах със свои неща на компютъра. И тогава последва предаване на бомбен атентат, започващо с предупреждение за покъртителни гледки. Е смених канала! И какво - попаднах на остатъци от крава край шосето, разследвани от Маями зоополиция по Animal Planet! Пуснах Hollmark и гледах филм за Мери Стюард, кралицата на Шотландия, до ранни зори ....
А вчера по Discovery попаднах на предаване за хора, които искали с пластични операции да заприличат на животни - някакъв си беше татуирал лицето като тигър, беше си сложил метални импланти на бузите, в които да поставя пластмасови мустаци за специални случаи, беше си сцепил устната като на котка и какво ли още не.

Какво му става на този канал?! Все едно гледам Reality TV, а не Discovery! :(

Написа Ирина Марудина (www) на 14-Nov-2005 12:42


Аз това за "угоителите" гледах преди около 2 месеца и едвам издържах да не изключа телевизора.
Щях да припадна когато англичанина каза, че нямало достатъчно дебели жени в U.K. и затова ходел на специално организирани срещи в Щатите.

Написа Д. Янев на 14-Nov-2005 12:47


...:) Добре де, като ви се гледа нещо, защо просто не го преточите? Телевизията е среда, която няма как да контролирате, и там ще се пускат всякакви простотии за да може да си привличат повече малоумници за гледането на рекламите ....

Накрая както има inet радиа, ще направим една телевизия, дето да пуска интересни неща, да си я гледате в джамче и така... Само дето ще иска bandwidth до смърт, понеже multicast-а не вирее много-много из нашите мрежи (и из internet по принцип).

Написа Васил Колев (www) на 14-Nov-2005 15:37


Жоро, покъртителното е друго - само откачалките в щатите намират признание по телевизията, нашите "тихи и скромни луди" си лудеят във парламента, а някои са в лудницата - демокрация сме все пак :).
И аз това за угоителите го гледах по телевизията и го гледах с любопитство - беше ми интересно как мъж може да се "възбуди" от такъв кит? И на всичкото отгоре женищата дето са станали като китове се оплакваха "Той беше угоител, ама аз не знаех", а нито една не каза, че насилствено са и тъпчели храна в устата - хем ги кефи да ядат и да свинеят хем се оплакват... Отврат...

Написа Стелиян Атанасов (www) на 14-Nov-2005 15:43


A дали няма вече телевизия? :))

Написа Благо на 15-Nov-2005 22:18


A дали няма вече p2p телевизия? :))

Написа Благо на 15-Nov-2005 22:19


Четох в една книга, Ever Since Adam and Eve, за практиката да се "угояват" жени (за жалост вече не помня от коя култура идва) - целта е естествено защита от евентуалното "хойкане" на жената. Арабите ги държат заключени, тези (азиатци бяха) пък се подсигуряват по друг начин, че физически не могат да ходят. И всичко това, за да могат да са сигурни в бащинството си.

Като казах "не могат да ходят", същото го има и при китайците, които осакатявали ходилата на момичетата, които след това можели да ходят само с чужда помощ. Хем не хойкат, хем демонстрираш благосъстояние показвайки как си наел две други жени да вървят от двете страни на твоята.

Написа Мордред (www) на 16-Nov-2005 15:29