< HomePage | Снимки
<- Неделя, 13 Ноември 2005 | Начална страница | Вторник, 15 Ноември 2005 ->
Понеделник, 14 Ноември 2005

Днес нещо не вървеше повече от обикновенното за понеделник и затова теглих една майна на работата и се прибрах у дома.

Най-накрая гледахме Транспортер 2 и Дуум. И двата филма са смехория и не заслужават да се даде за тях и един лев.

Транспортера ми хареса повече. НаШ'То момче е чербуратор и явно е последовател на Брус Уилис от Неразрушимия. Ауди добре са платили за ползването на A8 W12, а даже и каката се мотаеше с А тройка. Екшъна прилича малко на хонгконгски, но има още много хляб да изядат, за да стигнат онези класици. Можеше да има любовна сцена с Джейсън Стейтъм и двете руси каки, това би вдигнало с поне една звезда оценката за филма...Култов момент беше премахването на бомбата под колата!

За Дуум няма смисъл да се говори, сценария на филма и диалозите са написани на салфетка след като е била използвана в тоалетната. Единственото забавно е петминутният first person shooter момент. Филмите направени по игри продължават да са в дъното на свестните филми изобщо. Единственото изключение за което се сещам е Final Fantasy, но да не забравяме че той е правен от японци, а не от американци. Всъщност и Resident Evil, първата част, не беше зле. Момента в които Мила Йовович започва да се осъзнава и се бие с кучетата е супер.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Със сестра ми гледахме Транспортер 2. И то само защото на промоцията на филма ти даваха талон за безплатен преглед на АУДИ.

Написа Алекс Панов (www) на 15-Nov-2005 10:43


Добра далавера, за 6 кинта безплатен преглед пак си е нещо :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 15-Nov-2005 10:48