< HomePage | Снимки
<- Вторник, 16 Август 2005 | Начална страница | Четвъртък, 18 Август 2005 ->
Сряда, 17 Август 2005

Разглеждайки сайтовете на вносителите на автомобили в България забелязвам огромно подобрение спрямо положението от преди година и половина. Тогава имаше някакви наченки и тук там направени грозни сайтове, като тези които всъщност бяха полезни се брояха на пръстите на ръката на стругар с двайсет годишен стаж.

Днес положението вече е както трябва. Всяка марка си има сайт (Toyota.bg, Kia.bg, Nissan.bg, Porsche.bg ....), а сайтовете са пълни с информацията, която интересува бъдещия купувач: предлагани модели, екстри, снимки, технически данни и най-важното - ЦЕНИ и калкулатори за вземане на лизинг.

Културна работа! Ей така направени нещата ги обичам, а не по "български".

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Жоре не ще бе?!? Със стар сорс код на твоя блог съм и неще да ми визуализира тхт файловете от директорията /тхт. Доколкото имам спомени постнах (качих) един файл от дата 9-08-2005 (това е темата с ключодържателя) и мисля че тогава се визуализира всичко. И после като влязох с дни по-късно имаше само темата от 1-08-2005 (само тя се визуализираше). Иначе файловете си ги има в директориите. Вчера сложих нов файл, обаче и той не се визуализира.

Може би при темата за ключодържатела (която се разпространи доста)някой си е поиграл с php и го е сбъркал. Твоето мнение по въпроса, или да се оправям както мога. Мога да ти зип-на директориите, ама ти нямам е-мейл и затова ти пиша в блога.

Написа Алекс Панов (www) на 18-Aug-2005 13:38


Сложи новата версия /няма да боли/, провери си правата на новите файлове които си сложил, защото има проверки дали файла може да се чете, порови се из кода и сложи тук там по някой print за да видиш какво все пак намира в директорията.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 18-Aug-2005 13:45