< HomePage | Снимки
<- Неделя, 26 Юни 2005 | Начална страница | Вторник, 28 Юни 2005 ->
Понеделник, 27 Юни 2005

Не мога да разбера някой бъзика ли се или разпространителите на музика в .bg са смотани? Намерих нещо което твърди, че е новият албум на Ъпсурт. Естествено се зарадвах и след като го преслушах няколко пъти отидох да си го купя. Влизам в магазина, питам и там ми казват, че щял да излезе след 10 (ДЕСЕТ!) дни. Добре де, а това което слушам какво е?

Преслушах още няколко пъти албума и ми направи впечатление, че има разни парчета дето нещо не се връзват, което ме навежда на мисълта че някой се е избъзикал и просто е събрал вече пускани някъде песни на Ъпсурт и мами хората че това е новият им албум. Покрай файловете с музика има и предполагаемата обложка на албума, който може би ще се казва "Quatro".

В самия албум са вече познатите ми/ни "Три в едно" (варианта от видео клипа), "Колега", "И твойта майка също", както и две кратки реклами на Нескафе (ебати повърнята е това "кафе"). Има две радио включвания, както и в предишния албум Попфолк. Има и едно парче, което не съм го чувал и го пеят Ъпсурт, но тук вече става странно, защото останалите две песни не се връзват. Едната е на Боби Турбото и е някаква Турбо простотия, а в другата Ъпсурт изобщо не се чуват да пеят, макар да прилича на техният стил.

Е какво пък, така или иначе след десет дни ще си купя оригиналния албум и тогава ще имам отговор на въпроса ми по-горе.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Песента на Турбото е по текст на Ицо Хазарта, именно затова е и включена, нещо като бонус трак, тя така или иначе никъде не е издавана, та са решили да запълнят траковете в диска.

Написа Vladislav Dimchev на 29-Jun-2005 16:44


да беше питал бе (както един човек под псевдоним, няма да казвам кой е, да не се издам)
-------------------------
29-06-2005 14:16
Sluchaen: Добре де, като го мотахте 2 месеца пустия му албум, кога ще го има в бакалията и на кви пари?
ЪПСУРТ: Утре.
-----------
Копирано от сайта на avtora.com (без тяхно разрешение, щото съм пират)

Написа НеСиПрав (www) на 29-Jun-2005 19:51