< HomePage | Снимки
<- Петък, 17 Декември 2004 | Начална страница | Неделя, 19 Декември 2004 ->
Събота, 18 Декември 2004

Въпреки че вчера се уговаряхме за кино, порядъчно развеселени, никой не беше забравил за уговорката. Следобед се взеха билети за Ocean's Twelve и от осем и нещо вечерта трябваше да сме на кино. За малко да закъснемм, защото пред Арена беше някакво адско стълпотворение. Коли навсякъде, паркинга пълен, народа нервен и изобщо "голям купон". Успях да намеря къде да паркирам едва след 15-20 минути обикаляне.

Заседнахме в тринайста зала (която се пукаше по шевовете) и зачакахме началото на филма. Пет минути реклами, десет минути трейлъри и нагли предупреждения на български език, да не крадеш (?!?!??!) и че ще те вкарат в затвора, ме убедиха за пореден път, че филмовата индустрия заслужава да го духа. Мамка ви нагла! Не стига, че съм си платил пет кинта за билетче, ами и ще ме спамвате и ще ме заплашвате все едно съм най-долен тип. Ами, ебал съм ви! Ще ви свалям филмите и няма да ви давам стотинка. Ще препоръчвам и на всеки да прави същото, докато не се научите да си уважавате зрителите, да не ги заплашвате и да НЕ ГИ СПАМВАТЕ, когато са си платили ШИБАНИЯТ БИЛЕТ!

А иначе филма беше готин. Личи, че актьорите са се забавлявали докато са снимали продължението. Филма го има по т.н. phree-та, свалете си го и го гледайте.