< HomePage | Снимки
<- Петък, 10 Декември 2004 | Начална страница | Неделя, 12 Декември 2004 ->
Събота, 11 Декември 2004

Едни от любимите ми статии във вестниците са тези, които се ползват за запълване на останалото място по страницата. Много често тези статии са от серията "учени откриха". Днес намерих поредната статия доказателство за гениалността на учените, така де, на журналистите, които мислят статиите - Жената иска отзад след 30. Още няколко избрани и любими статии: Работата с идиоти може да ви убие, Над три часа на ден работа вреди, Гледането на женски гърди, удължава живота на мъжа (с това последното няма как да не се съглася).

Четейки обявите из вестниците, освен това си мисля, добре де "Студенти, хамали", "Хамали, студенти", "Хамали бързо, студенти" и т.н. Е пък аз искам да си наема хамали, които НЕ СА СТУДЕНТИ! Като сложиш "студенти" в описанието на някоя услуга това какво иде да ми каже? Че е еФтино ли? Или че е качествено, щото са умни? Или кво? Любима обява във вестник 24 часа - "Отпушва с бус".

[ Коментари: 5 ]
Коментари

"Мори я синдром "горещ анус"" :-)))))))))))

Написа Кирил на 11-Dec-2004 15:51


От личен опит установих, че хамали студенти означава хамали, които не са цигани. Макар че съм наемала и млад циганин за хамалин, който беше студент, сред писачите на обяви явно е широко разпространено мнението, че:

1. Хамалите се делят на цигани и студенти.
2. Циганин не може да бъде студент и обратното.

Написа Силвина Георгиева (www) на 12-Dec-2004 11:18


dir.bg:

"Снимат у нас $ 30 млн. холивудска драма за жестоко убийство"

Idi razberi za kakwo stawa wapros :)

Написа Dimitar на 15-Dec-2004 14:35


Ползвах услуги те на тази фирма и искрено ви ги препоръчвам, ще останете доволни.

Написа МИМИ (www) на 27-Mar-2005 13:20


Stiga smeshki.
Mozhe li da stava sravnenie?
Neka ima i rabota za studentite i bratjata tsigani no maj njama drug osven edna goljama mezhdunarodna firma v BG za mestene.

Написа Hamali (www) на 23-Jul-2005 17:34