< HomePage | Снимки
<- Неделя, 5 Декември 2004 | Начална страница | Вторник, 7 Декември 2004 ->
Понеделник, 6 Декември 2004

Неочаквана ваканция! Е не чак толкова но пък почивен ден в повече, благодарение на тъпаците дето се срещат в НДК, и заради които всеки път, като си вкарвам колата в гаража ме карат да отварям багажници, предни капаци, гледат под колата и ми записват името.

Интересно, че като влизам да изкарвам колата не ме обискират. Питах защо не ме обискират, полицаите ме изгледаха странно и казаха, че търсели взривни вещества над определено количество. Все едно не мога да се опаша с 30 кила C4, и да вляза десетина пъти в гаража. Какво като има камери? Заставаш така, че да не те виждат, разтоварваш няколко пъти по трийсетина килца, слагаш детонаторче и часовник и след това BOOM!, shake, shake, the room! Еееее секурити.

Използвахме почивният ден за да идем на авто излет до мост на язовир Бебреш (известен още като Витиня). Това е най-високият виадукт на балканският полуостров. Там пред година и няколко месеца за пръв път скачах с бънджи и от тогава ми се ще да сляза под моста за да видя как изглежда от долу. Като гледате снимката дали можете да прецените, колко е висок виадукта Бебреш?