< HomePage | Снимки
<- Неделя, 8 Август 2004 | Начална страница | Вторник, 10 Август 2004 ->
Понеделник, 9 Август 2004

Началото на новата работна седмица - да бе. В офиса има двама човека, петима са в отпуска. Всеки го дава отпускарски и заминава за морето. Май само аз дремя тук, заради шибаните София Франс Ауто, който още ги чакам да изпратят някакви части за да ми дооправят колата. Педали (пасивни!).

Вечерта ходихме на кино в Арена и гледахме Van Helsing. Бяха ми казали, че е хубав, но това което видях много надхвърли очакванията ми. Филма е страхотен. Историята е оригинална, нещата са много добре вързани. Сравненията с Лигата на необикновенните са основателни, но тук някак си историята не изглежда съшита с бели конци, както в Лигата. Ефектите са невероятно добри (за разлика от Spiderman 1/2, блях...). На няколко пъти се хващах, че не мога да повярвам на това, което виждам. Има страшни моменти в който хем знаеш, че нещо ще се случи и въпреки това подскачаш! Ако си падате по приключенски филми Van Helsing трябва задължително да го гледате и то на кино с хубав звук.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

щом си харесал 'van helsing' не трябва да пропускаш и 'underworld'. според мненията на американски журналета бил по-добър от 'van helsing'.
мисля, че и него го дават по кината или поне скоро ще го пуснат.

Написа nick angelow на 13-Aug-2004 16:24