< HomePage | Снимки
<- Събота, 26 Юни 2004 | Начална страница | Понеделник, 28 Юни 2004 ->
Неделя, 27 Юни 2004

Денят на голямата битка! Късмет, че от вчера няма никакви последствия, въпреки жалкото състояние до което се бяхме докарали. Да живее професионализма.

Събрахме се на площада на Драгалевци, изчакахме вечните мотльовци и скоро бяхме в подготовка за предстоящата битка. Разделението беше ясно "умните и красивите", срещу "дебелите и некрасивите". Бягащи фрагове! Без нито един професионалист в отбора им. Само да уточня, че ние освен, че сме "красивите" сме и добри стрелци ветерани от предишни битки. И резултата си го показа 3:2 за нас, като в последните две игри аз не участвах. Достатъчни ми бяха 5-те фрага, който направих в предишните. този път съм без белези с изключение на одрасканите ръце и колена от лазенето и промъкването. Трябва да се измисли нещо за гадните маски, защото като се изпотят и нищичко не виждаш.

[ Коментари: 6 ]
Коментари

Мацваш малко сапунче от вътрешната страна на стъклото и готово. Така ме учеха по гражданска едно време.

Написа Димитър Василев на 28-Jun-2004 20:00


Това за сапунчето работи, но Малко е ключова дума. Съвсем колкото-да-не-е-без-хич откъм количество сапун. Не знам дали няма да е кофти за очите...

Има и друго, което работи, но ако иде реч за лично оборудване...

Навремето забелязах, че слюнката в това приложение е заместител за сапунчето...
Както казах Единствено и Само за лично оборудване.

Написа Бобсън на 28-Jun-2004 20:14


Помага и ако добре сложиш маската за да не можеш да дишаш в стъклото. Обаче го осъзнах късно, вече се беше запотила. Най-добре да я наместиш хубаво и да не я сваляш изобщо. Дори и през почивките. Другият път ще пробвам да видя дали ще помогне. Тия номера със сапуна и аз ги знам, обаче пак се запотява.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 28-Jun-2004 21:34


Какво ще кажете за някакъв комерсиален продукт от спортен магазин, които ползват скиорите да си мажат очилата против изпотяване? Трябва да е доста по-ефикасно от сапун,вазелин и прочие мазносъдържащи.

Написа Димитър Василев на 29-Jun-2004 06:02


Може да се пробва с плюнчица :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 29-Jun-2004 09:39


Абе Жоро..то се оказа, че сме участвали в една и съща война по едно и също време - само, че сме били на два различни фронта...аз се сражавах при Панчарево в неделя .
http://www.tonev.net/index.php?year=2004&month=6&day=29 ;-)))))))))))

Написа MiCRoPhoBIC (www) на 29-Jun-2004 22:27