< HomePage | Снимки
<- Петък, 25 Юни 2004 | Начална страница | Неделя, 27 Юни 2004 ->
Събота, 26 Юни 2004

Стегна ме шапката и ми се ходеше някъде. Някъдето, където отидох беше виадуктите на Клисура. До там са сто километра, обаче исках да видя от къде ще скачам в най-скоро време. Самият път беше супер с изключение на няколко участъка, където изобщо не можеше да се нарече път. На отиване карах през някакви високи мостове и мина през ума, че може би някой от тях е виадукта, който търся, но не се спрях и смело влязох в Клисура.

Естествено там нищо не открих, а по щастлива случайност баща ми се обади точно, когато бях тръгнал да се връщам за да потвърди, че всъщност съм подминал мястото за скачане (редовният номер да се изгубя или да не открия нещо).

Върнах се и спрях на моста за да погледам. Гледката е невероятна! Пред теб се простира малка долина, а над нея е Стара Планина. Под теб има 75 метра до реката, която тече долу. Всичко е зелено и свещо. Скачането от тук ще е приятно приключение. Няма да има нужда да се качва човек на парапета, защото може да стои от външната страна. Доколко ще помогне това при скачането - не знам. Най-вероятно няма да помогне с нищо, страха си е страх върху парапет или пред него.

Прибрах се в София и се запътих към Халбите, където Джони имаше рожден ден. Събрахме се обичайните заподозрени и бутилка водка по-късно (90% изпита от мен) се преместихме у Течата, където се довършихме с ракийка и разни други субстанции. Борил съм се с някакъв тостер, на другият ден ми го припомниха и изобщо е било бая весело. Не успях да се прибера вкъщи.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

ако ще ходиш да скачащ, има още един мераклия... само дето нямам такива гащи, но съм много навит.. :-)

Написа Николай Кирчев на 29-Jun-2004 06:08


Засега идеята е тази седмица в неделя да ходим, още нямаме уговорка така че е само идея.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 29-Jun-2004 09:38