< HomePage | Снимки
<- Вторник, 1 Юни 2004 | Начална страница | Четвъртък, 3 Юни 2004 ->
Сряда, 2 Юни 2004
12:10

Празник след празник. Честит Headshot day! Деня на спайперистите и играещите Counter Strike.

Винаги ми е било странно, че се празнува деня в който някой е умрял. Не е ли по-логично да се празнува деня, в който е бил роден?

23:59

Оказа се че никъде из София не могат да се намерят CD записвачки с Caddy подаване. Кофти, защото на Dell-а на който трябва да се сложи записвачката може само такова чудо да се пъхне. Е, проблема се решава с 145лв. за външна записвачка с USB интерфейс, ама не ме кефи.

Аз ли съм се повредил или във Ресторант на края на вселената са почнали да носят огромни порции? С много мъка успях да се спря със едно зеленчуково ризото. Може би проблема беше, че половината от него беше абсолютно безвкусен прост варен ориз.

Ако търсите къде да пуснете някой да се учи да кара кола (или да си припомня) добро място е паркинга на УНСС. Пробвахме на някакво чудо, което трябваше да мине за полигон, но се оказа че има дупки все едно Ал Кайда си прави там тестовете на бомбите преди да прати някое камикадзе с тях. Та като казах Ал Кайда се сетих за "култово" олигофренско парче, което вчера чух и замалко да получа мускулна треска на корема от смях. Парчето се казва "Осама Бин Ладен кючек", а припева му е "Ал Кааайда, Ал Каайда". Можете да си го свалите от тук. Не яжте и не пийте, когато го пуснете има опастност да се задавите.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Жоро, днес *не е празник*. Просто се отдава почит на големите хора в родната ни история. Друг е въпроса доколко хора осмислят това. Въпроса не е в седенето прав, или нещо подобно. Ценностите са това, което трябва да им щъка из главата през тия 3 минути вой на сирената.

Написа MiCRoPhoBIC на 02-Jun-2004 14:43


Трябваше ли да ставаме? Толкова хубаво си лежах и спях, че май пропунах. Дано да не ме удари някоя светкавица.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 02-Jun-2004 14:48


Не, разбира се - не е задължително да се става, да спреш да дишаш или други подобни ритуали. Това е в главата, а не в краката. Сирената е просто за да те подсети. Има и друга баница, че сирената трябва 1-2 пъти годишно да се продухва и това е перфектно време за това - иначе ще се паникьосват хората ако правят по друго време "профилактиката" ;-)

Написа MiCRoPhoBIC на 02-Jun-2004 16:31


Номера е в това, че като празнуваме кончината, отдаваме почит на деянията на човека - всеи се е родил, важен е начина, по който е умрял ;)
(включая стотиците хиляди жертви на алкохолните натравяния и прочее дивотии)

Написа Alex Stanev (www) на 02-Jun-2004 16:48


Бонсови поляни също е хубав полигон, особено ако учиш девойки - после гледаш залеза и т.н.;-)

Написа Димитър Василев на 03-Jun-2004 18:15