< HomePage | Снимки
<- Сряда, 2 Юни 2004 | Начална страница | Петък, 4 Юни 2004 ->
Четвъртък, 3 Юни 2004
00:22

Май е крайно време да направя категория филм в блога и там да слагам връзки към "ревютата", който съм писал. Хем така или иначе забравям какво съм гледал и с един поглед ще се сещам, хем хората ще могат на едно място да четат. Утре ще се погрижа ако не ме примързи и ми остане време.

18:50

Днес ще пропусна лекциите по Мрежова. Не ми се слуша за .НЕТ бози и т.н. и без това времето е кофти. Ще се отдам на пиене на бира, мохабет и слушане стари парчета. Ако някой иска да се join-ва да ми звънка ще съм си в квартала.

23:55

Пихме по две бири в Халбите и се замъкнахме да гледаме 50 първи срещи. Адам Сандлър си играе както винаги квото си знае, тоест след като сте гледали един филм все едно сте му гледали всички. Този път обаче е намесена и Дрю Баримор (тая ми е супер неприятна), която играе ролята на Гай Пиърс в Мементо. Девойката претърпяла катастрофа и помни всичко само за 1 ден. Нашто момче Сандлър от голям сваляч се превръща в много влюбен, обаче не успява да я излекува дори след многократно прилагане на силата на фура. Накрая проблема се решава с една касета, на която е записано кво става и тя си я гледа всяка сутрин като се събуди. Голям купон сигурно е била като и е направил дете и тя се е събуждала с корем. Купон на буТчки :)

23:59

Чудесно ама този филм за забравани много добре ме подготви за това, което ми се случи след това. Тръгнах си към офиса да си взема колелото, което бях заключил между първият и вторият етаж и се оказа, че го няма. 15 минути се опитвам да си припомня целият ден и все до един извод стигам. Не съм луд и колелото следобед го оставих там. СЕГА ГО НЯМА! Значи най-вероятно е хванало гората или някой просто го е откраднал. А дано този дето го е взел го блъсне камион и да умре по особено жесток начин. ЕБАСИ! Най-много ме е яд, че досега никога не са ми крали колело или нещо толкова голямо. Майната му, ще си купя по-хубаво и без това вече се беше пораздрънкало.

Дано да се окаже, че съм се побъркал и колелото ме чака някъде само да се сетя да ида да си го взема :(

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Нека ти, тъкмо няма да лъжеш хората на 1 април, та да се притесняват заради теб ;)))
А тоя дето го е краднал - тригодишна дрисня да го хване, па да го не остави :-)

Написа GaBOSS (www) на 04-Jun-2004 18:57