< HomePage | Снимки
<- Петък, 2 Април 2004 | Начална страница | Неделя, 4 Април 2004 ->
Събота, 3 Април 2004

Тръгнахме рано за работната среща на сдружението в Хисар и естествено, успях да се загубя в града. Не знам как успях да вляза от страната, която не ми беше позната, но ефекта беше, че дълго се мотахме напред-назад, дори открих циганската махала.

Интересното обаче е, че Калоян (който е на ти с Хисар), като му споменах за махалата, ми каза нещо от сорта на "Хмм, не знаех, че имало такова нещо тук.". Кой е казал, че великите географски вече са минали? :-)

Самата среща мина много добре. Подробностите ми убягват (така е като не си водиш записки). Всички наболели пролеми бяха обсъдени (с изключение на OpenFest, който оставихме за утре) и се намериха кандидати за решаването им.

Вечерта имаше запазена маса в някакво заведение (Комините?), което изглеждаше добре докато, но се опитаха да ни набутат по 8 човека на маси, който бяха за шест. Вдигнахме си чуковете и отидохме в Градина. Там цялото заведение работи за нас :-)

Изпи се доста ракиика (аз и другите), бяло винце (аз) и се изядоха доста вкусотии (не само аз :) Роди се инициативата Шльокавица. За нея повече можете да прочетете в блога на Йовко. Трябваше да напиша описанието на инициативата, но следващите няколко дни така се завъртяха, че почти не видях компютър. Големи благодарности на Йовко, който свърши работата вместо мен ;)

Тръгнахме си от заведението, и след като притигнахме в станцията, по нечие настояване (Мишинев?) седнахме да гледаме RevolutionOS. На всеки 2-3 минути спирахме филма (или връщахме назад) и се водеха разгорещение спорове. По някое време алкохола надделя и се оттеглихме да спим :)