< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 1 Април 2004 | Начална страница | Събота, 3 Април 2004 ->
Петък, 2 Април 2004

Вчера бях направо неудържим :) След фалшивото потрошване беше ред на гавра с чатерите в топ.бг. В комбинация с майтап с Габо. Чатерите естествено се хванаха като кефалчета на въдицата :) Резултата от шегата можете да прочетете на http://free.top.bg/gabo/april/. Ако се видите на тази страница, да знаете че не ставате за това, за което сте кандидатствали.

Иначе днес беше мързелив ден. НАТО - АЛАБАЛА, само дето ме събудиха с гърмежи сутринта та си помислих че Ал Кайда ни напада и днес ще е българският найн-елевен, дге в смешните американци.

Покарах час-два колело и се прибрах да подремна уморен. ManiaX-a започнал да тренира :) Да беше първи април да повярвам, ма то не е... Вместо да тренира на разни лостове по-добре да научи shell script-инга :-)

[ Коментари: 6 ]
Коментари

Маниакс тренира, да. Тренировките му се състоят в това под какъв ъгъл да падне, че да успее да счупи дюшемето по качествено;]]]]

Написа freax0r на 03-Apr-2004 07:00


Да бе, знам аз, че и ти си част от звеното на Ал-Кайда "maniax-а на наденици", и само се опитваш да ме спреш, че да има кво да ядете по коледа, долни гадове :)

Колкото до shellscript-а, издънката беше най-вече в оня expr, който не знам що Пенчев реши да използва... (е, и малко в началото с онея кавички :) )

Написа Васил Колев (www) на 03-Apr-2004 07:13


Жоре не знаех,че Maniax-A, има проблеми със shell-scripta, а пък аз си търся достоен преподавател в тази част.Но за какво са приятелите ако не си помагат:)))).

Написа vili на 03-Apr-2004 11:11


Ще цитирам думите на един известен по нашите места с ник-а Вандалин K. "Като няма балъци- пр**би другарче", aма много присърце всема злодействата бре Жоре, не забравяй все пак кои са Black Adder & Jack Tweek ;-)

Написа GaBOSS на 04-Apr-2004 13:49


Жоро си е гаден :) по природа, няма какво да си говорим....

Написа sebastianz55 (www) на 04-Apr-2004 21:33


Хайде пък сега Жоро ви виновен!
Следващия път преди да водят лекция ще ги препитвам(изпитвам) в междучасието. ;)

Това да ни е за урок да знаем. ;)

Написа Niki (www) на 05-Apr-2004 15:05