< HomePage | Снимки
<- Петък, 30 Януари 2004 | Начална страница | Неделя, 1 Февруари 2004 ->
Събота, 31 Януари 2004
09:00

Закусваме и бързо се отправяме към басейна на хотела. Лежим си в шезлонгите и се наслаждаваме на слънчицето. Басейна на хотела е много чист, приятен и изобщо не е дълбок, така че опасността от удавяне е минимална.

Следобед се появяват черни младоженци със свитата си. Всички от свитата са облечени в ярки цветове, булката е в бяло, младоженеца и той. Тези явно не са от бедните щом празнуват тук в The Palace.

Съвет за деня - носете шапка и се мажете с крем против изгаряне навсякъде. Иначе рискувате тялото и главата ви да изгорят кофти :-)

След басейна дремваме малко и тръгваме да похапнем. Отиваме в Cabanas на "китайски ресторант" със шведска маса. Китайски в кавичики, защото китайски храни нямаше, но пък това което предлагаха беше много разнообразно и на ниво.

След като похапваме отиваме в Entertaintment центъра за да доразгледаме. Има доста хора, който играят на игрите. Включваме се и ние и купона започва да тече с пълна сила. Много е забавно да гледаш големи хора как се вдетиняват около игрите. Всяка игра пуска талончета, който се сменят по-късно за стоки. Като на новобранци ни провървява и печелим доста талончета. Трябват ни 500 за раница.

Изморени се прибираме в хотела. Днешният целодневен плаж ни е изтискал силите, а и сме доста поизгорели.