< HomePage | Снимки
<- Неделя, 30 Октомври 2005 | Начална страница | Вторник, 1 Ноември 2005 ->
Понеделник, 31 Октомври 2005

Гледахме "Колкото Толкова (As good as it gets)" с Джак Никълсън. Прилично филмче, но субтитрите бяха под всякаква критика. Как може разни нещастници да пробутват "преведени" с автоматичен преводач субтитри? Ебаси, в 80% от случаите това което пишеше нямаше нищо общо с това което говореха. Няма да ви давам примери, сами може да се сетите автоматичен преводач какви може да ги сътвори...По някое време побеснях и направо изтрих "субтитрите", след което на спокойствие догледахме филма.

Сега съм свалил Doom и Transporter 2 и минаваме на тъпи филми, които не изискват много мислене. Следващото, което трябва да се гледа е Saw 2. Първата част беше доста добра, дано във втората да не са се осрали. Продължавам да не ходя ня кино в знак на протест срещу цените на билетите, рекламите които пускат преди филма и заплахите, които излъчват.

[ Коментари: 10 ]
Коментари

Вчера друг ходил на "DOOM" и сегодня рассказывает:
- Вчера ходили на Дум... Мегамомент... Жутко страшный рык... Кругом мясо и кровь... Чуваки в темноте крадуцца... Такое напряжение... и тут крик из зала:
- СОХРАНЯЙСЯ, СОХРАНЯЙСЯ!!!

Написа Коко на 01-Nov-2005 10:53


SAW 2 на мен ми хареса, на моменти е доста брутален, но смятам че е по - добър от единицата :)

Написа Георги (www) на 01-Nov-2005 13:32


Не ти трябва да гледаш The Transporter 2! След като го видях, потвърдих тезата си, че ако някой филм ти е харесал, не трябва да гледаш втората част. :)

Не знам дали си гледал The Italian job, но ако не си, виж го - няма как да не ти хареса. :)

Написа Ивайло Георгиев (www) на 01-Nov-2005 13:55


Italian Job съм го гледал, наистина го бива :) А Транспортера 2 ми е ясен, че е идиотщина затова и нямам високи изисквания към него.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 01-Nov-2005 14:01


Определено не гледай Transporter 2 ... филма не струва.

Коко Такси 2 е по-добро от Такси 1 :) така че не си прав :)

Написа MacTeP на 01-Nov-2005 15:47


От известно време чета дневника Ви, сигурно не е тайна. Поздравления. За някои като мен, тип "юзери" или "ламери" е безкрайно интересно.
В резултат - поръчах си Knoppix 4.0.2,днес го разгледах и почти сигурно ще забравя за ХР-то. Мнението Ви - за "начинаещ" бива ли ?
Другото, което исках да напиша е в новините днес:
http://news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=166244
P.S. Не съм наясно, ако има възможност за питанки и отговори - тук "позволено" ли е, или да ползвам мейла.
Поздрави.

Написа Н. Дачев на 01-Nov-2005 16:01


Да, Saw 2 направо е брутален. Снощи го гледах :) Много повече ми хареса от Saw 1

Oh yes... There will be blood!

Написа cable на 02-Nov-2005 12:55


@Н.Дачев: Щом ти харесва Knoppix и се оправяш с него, значи е за теб :) За начинаещ бива, това което ползват приятелите ти, за да има кого да питаш при необходимост.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 02-Nov-2005 14:12


Transporter 2 не е кой-знае какво... има 2-3 свежи момента във филма, но не искам да развалям кефа на никой :) и все пак има и къде-къде по-добри филми...

Написа Николай Георгиев на 04-Nov-2005 14:17


Doom - sux, изобщо не ми хвана окото. Скалата се мотае, повдига вежди и тва е :) И много постно откъм гадове ми се видя :)
Transporter 2 - Може би по-лош от 1. Първия също не беше шедьовър на киноизкуството, но имаше някаква тръпка. Човека си обичаше колата и не пропускаше да го показва. Втората част вече е с Ауди вместо БМВ няма тръпка, но пък има малко сантименталности... Абе не е чак толкова по-зле. Снощи гледах Green street houligans - Фродо (Илайджа Ууд) го играе мекичък американец попаднал при върли британски футболни фенове - би трябвало да е филм за британския футболен фен - за авторитета в махлата, верноста към клуба и защо се трошат като побеснели. Ако бяха го направили само с английски актьори - можеше и да стане.

Написа Борис Йорданов (www) на 07-Nov-2005 09:21