< HomePage | Снимки
<- Неделя, 2 Октомври 2005 | Начална страница | Вторник, 4 Октомври 2005 ->
Понеделник, 3 Октомври 2005

Отказвам да повярвам, че шоуто на Копърфилд е толкова кратко и с явна липса на съдържание! Видяхме не повече от шест или седем фокуса за два часа! Едно от предположенията ми е, че местните организатори поради липса на средства са платили на човека да изнесе алфа версия на шоуто си. Нещо като случката, когато в .бг дойде групата на Майкъл Флетли без Майкъл Флетли. Илюзиите на Дейвид бяха забавни, но по-голяма част от времето беше изпълнено с приказки, вместо с трикове. Най не се върза със шоуто прожектирането на десет минутния филм за трика, в който виси на четири горящи въжета над копия и се освобождава от усмирителната риза в която е закопчан. Хайде холан, не сме в камената ера тези неща сме ги гледали преди години на DVD. Иначе пича си е шоумен, беше се постарал да научи няколко български думи и успешно вмъкваше на места имена известни на нашата публика. Въпреки това шоуто беше слабо и с две думи не съм доволен. Хубаво е, че видяхме Дейвид Копърфилд на живо, но още по-хубаво беше, че двата билета (по 80 кинта) получих като подарък за рождения си ден. Ако ги бях купил, вероятно щях да съм доста по-недоволен...

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Е ти кво искаш бе, чиляка е специализирал в Америката, дето пирон с чук да забиеш в дувара и ти пляскат!!!!! Да не искаш като Мистер Сенко или като Астор да са разчекне 2 ч. от фокуси.
Нали си отишъл да ти правят ФОКУС - е от тоя по-голям фокус, да ти земат пари като за 4 каси бири, да гледаш номера като за шише лимонада, признай си, не си виждал, такива фокуси праат баш-майсторите ;))

Написа Gabo на 04-Oct-2005 16:16


http://www.dnes.bg/article.php?id=13962

Написа Емил Димитров на 04-Oct-2005 16:59


мамка му и аз се бях наточил и останах разочарован. Доста сухарско ми се стори шоуто в сравнение с тези които съм гледал на CD/DVD-та. За последния номер (изчезването на 13-те човека) хванах топката ама докато се усетя мъжа от предния ред ми я грабна от ръцете. А може и да беше за добро. Кой знае малкия (който също беше с нас) какъв рев щеше да дръпне докато се усети, че не съм в небитието... :)

Написа OKL на 04-Oct-2005 20:28


За малко и аз да хвана една от топките, но в изкуствено настъпилата блъсканица - не успях. Следващият път ще знам и ще си нося нещо за пукане.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 05-Oct-2005 09:11