< HomePage | Снимки
<- Неделя, 21 Септември 2014 | Начална страница | Петък, 14 Ноември 2014 ->
Сряда, 1 Октомври 2014

Отварям сутринта гаража и виждам как задната ми гума е на капла. Мамка му, вчера я оставих ОК. Зачудих се дали да не взема другото колело и да оставя смяната за друг път, но реших да не оставям днешната работа за утре (първа грешка за деня!).

Смених гумата, а тази дето свалих за нищо не става, защото има огромна дупка. Ще се хвърля. Помпя ново сложената - няма никой, но пък се чува едно издайническо пссссст. Свалих пак гумата гледам новата вътрешна и виждам, че там където е била сгъната по ръбовете се е разпорила на две места. Добре че имам още една резервна.

Свалих бъгавата, разглеждам втората резервна и виждам, че и тя е тръгнала да си ходи като на едно място на ръба скоро ще се цепне. И без лепенка държеше, но все пак и лепнах една, напомпих я горе-долу и тръгнах към бензиностанцията да я донадуя.

Помпя на бензоностанцията (втора грешка за деня), помпя и по едно време - БУМ! Хайде останах пак без гума, пуста алчнотия да ги помпя много. За чий ми трябваше да я качвам над 4.

В крайна сметка от две резервни гума останах без нито една, а отгоре на това се наложи да ми сменят не само вътрешната, но и външната, защото и тя се била цепнала.

Равносметката за днес (засега) - минус три вътрешни гуми и една външна.