< HomePage | Снимки
<- Неделя, 3 Април 2011 | Начална страница | Сряда, 13 Април 2011 ->
Понеделник, 11 Април 2011

Гледам второ F1 по BBC One и едва ли ще се върна на Тв7. Просто разликата в качеството е огромна. Не че по Тв7 отразяването е лошо, просто по BBC е много-много по-добро. Преди състезанието хората се разхождат из боксовете, вижда се как се подготвят отборите. На старта вземат интервюта от пилотите, вчера дори успяха да хванат Бърни Екълстън за няколко думи. Коментаторите са бивши F1 пилоти и определено знаят за какво говорят. А и това, че излъчването е HD също не е малка екстра.

[ Коментари: 6 ]
Коментари

Две мнения няма. Би ли споделил как точно гледаш ББС ?

Написа Кирил на 11-Apr-2011 07:37


Когато двама се борят за някое място дават ли скоростта и на двамата в момента? Доста интересно ми се видя това в тукашното излъчване, но от BBC вземаха според мен.

Написа Иван (www) на 11-Apr-2011 13:15


Не. Formula One Management осигурява т.нар. TV Feed, който е еднакъв за всички. Даже и преди FOM да започнат да го правят централно, обикновено местна телевизия беше доставчик на целия сигнал (английска телевизия би била за Силвърстоун). Мисля че само в Япония местна телевизия предава. С местните телевизии проблемът беше, че режисьорите главно си показваха местните пилоти и предаването не беше балансирано.
Графиките идват заедно със сигнала.
Аз нямам начин за гледане на BBC HD и затова чакам да излезе записа (обикновено около 6 часа по-късно е по торентите, ако не и по-рано)

Написа Михаил (www) на 11-Apr-2011 14:03


@кирил: torrent разбира се :)
@иван: състезанието е това, което се гледа и по тв7. Разликата е в шоуто преди старта и в коментара.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 11-Apr-2011 17:37


На начина по който коментират формулата в BBC може да завидят повечето футболни коментатори. Дори състезанието да е скучно и да ви се спи, тея ще ви събудят. Трябва да се види и чуе ;)

Написа Даниел на 17-Apr-2011 18:10


Некои отъ хората по BBC са бивши собственици на отбоъ, а не пилоти, но повечето са ветерани ..
освенъ младите дами, които и те много разбиратъ....

Написа Бобсън на 24-Apr-2011 18:38