< HomePage | Снимки
<- Сряда, 26 Май 2010 | Начална страница | Петък, 11 Юни 2010 ->
Понеделник, 7 Юни 2010

Вчера видях BMW GT по софийските улици. Карах няколко минути след него и около него и имах възможност добре да го разгледам. Честно очаквах повече. Дори за любителите на X6, GT ще се стори невероятно грозно и безформено. Изглежда като болна петица, на която и се е подул задника. Стоповете на задния капак нямат връзка със стоповете на калниците, все едно различни хора са им правили дизайна. Колата отстрани изглежда, че нещо и има, но неможе да се определи точно какво освен, че предизвиква леко гадене в стил SSang Yong Rodius или Fiat Multipla. Изобщо не зная какви ги мислят BMW, обаче създаваните от тях нови класове коли никакви ги няма. Накратко, BMW GT от гледна точка на дизайна е пълен провал.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Вярно е грозно BMW-то, разгледах няколко снимки по нета. От друга страна, странно e как от толкова добър дизайн на прототипа:
http://p.webwombat.com.au/motoring/images/bmw-concept-cs-2-big.jpg
крайният резултат е такова лайно...

Написа karavelov на 07-Jun-2010 16:32


Обяснението на БМВ, относно дизайна на колата, когато беше коментиран още преди две години беше, че с този дизайн се таргетират хора, които са тип "семейни" и им трябват съответните "семейни" коли, предлагащи всичко необходимо като удобства, но от една страна на по-ниска цена, от друга - кола за хора, които не искат да бъдат киселяци :) (ако се допусне, че Х6 е за киселяци съответно)

Освен това, когато БМВ излязоха с новата решетка, масовото мнение е, че колите им са болни <=> подути. Аз лично си мисля, че просто хората още не са свикнали с това. Мен поне ГТ ми харесва, или поне не ме дразни. Един комшия има, та съм го оглеждал 100 пъти :)

Написа 99 на 08-Jun-2010 15:09


На мен ми харесва GT-то, добро си е.

Написа Georgi на 08-Jun-2010 23:05


С нетърпение очаквам коментарите на TopGear за това "нещо", което са направили от BMW. Виждал съм го няколко пъти на живо, за мен изглежда отвратително. Дори новото комби 5та серия изглежда много по-добре (поне на снимки).

Написа Георги Павлов (www) на 09-Jun-2010 12:43