< HomePage | Снимки
<- Неделя, 5 Юли 2009 | Начална страница | Четвъртък, 9 Юли 2009 ->
Сряда, 8 Юли 2009

По принцип съм за заключването на външните врати на блоковете, НО когато трета вечер поред се налага да влизам с взлом поради повредена брава леко започвам да се изнервям. Що за хора заключват като е явно, че веднъж заключена вратата може да се отвори само с тънка разбойническа намеса? Ключът ми работи до един момент след което трябва с бъркане и натискане на езика да доотворя напълно - чудна сигурност няма що.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Две-три капки каноконлит в бравата ще свършат чудесна работа :)
Иначе нема оправия с малоумните пенсионери, решили на всяка цена след като да ходили до бакалията, да треснат ключа, зер - имането си пазят.

Написа Габо (www) на 08-Jul-2009 19:51


Ами пазят си се пенсионерите - малко ли ги лъжат, пребиват, изнасилват ...
Що не сложите една "топка" на входната врата отвън?

Написа Алекс на 09-Jul-2009 17:14


Нема оправия, повярвай. С чук или ритник изкриви вратата така, че да не може да се сложи брава без намесата на компетентен. Като дойде, изчакай малко и пак го направи.

Написа Коко на 09-Jul-2009 19:44


Е защо да кърти входната врата пък? Да не е само негова? Или вдругиден любопитни крадци като го навестят ще се сети, че не е било толкова зле да има работеща входна врата. По-скоро Жоро да извика един ключар и да му я ремонтират - ще плати 20-40-60лв, но поне ще има за какво. По-горе се жалва от олигофрена дето омаскарил прясно боядисаната врата, а тук пък му се предлагат оферти да я изкърти... явно за да не го е яд...

Написа Steliyan (www) на 13-Jul-2009 17:31