< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 14 Август 2008 | Начална страница | Събота, 16 Август 2008 ->
Петък, 15 Август 2008

Наваксвам на нови филми, ето и какво гледах:

The Love Guru - типичен филм на Майк Майерс с тоалетен хумор, просташки игри на думи и не особено голям смисъл. Филмът си заслужава да се гледа заради Джъстин Тимбърлейк играещ вратаря на канадският хокеен отбор, изглеждащ като порноактьор от седемдесетте години на миналият век и фен на Селин Дион. С играта си Джъстин ми се издига много в очите. Ако участва в други филмови проекти ще го гледам задължително. Джесика Алба си играе стандартната не запомняща се с нищо роля. Филмът става за гледане ако си падате по простотии. Оценка 4.5 от 6.

Taken - готин екшън в стил "иванчо разбива мафията" с Лиам Нийсън. Нашето момче е бивш ЦРУ изпълнител на мокри поръчки и когато отвличат дъщеря му, той заминава за Франция и ебава мамата на албанската мафия. Битките са добри, гонките са добри и стрелбите са добри. Какво повече му трябва да на човек за разпускане от една добра пуцаница. Оценка 5 от 6.

The Happening е психарийка с Марк Уолбърг. Нашето момче е даскал и когато народа започва странно да измира самоубивайки се, бяга с жена си и детето на приятелят му, докато не разбира какво предизвиква масовите самоубийства. Тъкмо разбира какво става и филмът свършва. Ако се гледа на тъмно и късно вечер филмът може да бъде леко страшен, иначе е пълна скука. Оценка 4 от 6.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Мда, смятам да дам шанс на Taken! Звучи като приятна времегубка.

Написа Дончо (www) на 18-Aug-2008 18:43


"Taken" е готин. Гледах го 2 пъти (втория път на 25 метров екран). Има и българско участие, ако така може да се нарече 30 секундното включване на проститутката която нашия човек уж се опитва да закачи по време на срещата си със албанския преводач.

Написа Боян Куртев на 19-Aug-2008 06:49


Кое е бг участието?

Сигурно е някой от албанците? Виктор Крум? :P

Написа Alex (www) на 19-Aug-2008 19:41