< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 30 Юли 2007 | Начална страница | Сряда, 1 Август 2007 ->
Вторник, 31 Юли 2007

Или филмите са изтъпели или моята поносимост е намалена. Опитах да гледам Умирай Трудно 4 и Фантастичната четворка 2, но и двата на успях да ги издържа повече от 10 минути. Аман от спасяващи света.

[ Коментари: 13 ]
Коментари

Спасяването на света носи добри пари на минетчиите от филмовите компании.

Написа Диан на 02-Aug-2007 08:26


Чорбаджийски, и аз съм на същото мнение, БОЗИ...
Гледа ми се някой стар кунг-фу филм, където превода се осъществяваше от 1 глас за всички - жени, мъже няма значение. Май ще си припомня как се пускаше видеото и как се работеше с видео касети :)

Написа Миглен (www) на 02-Aug-2007 08:32


Що бе ... умирай трудно 4.0 ставаше откъм екшън. Друг е въпроса, че компютърната част нямаше нищо общо с истината :)

П.П. Аз ли съм сляп или load-наха вирус на linux, който взривява компа, след като светне светодиодчето :)

Написа Красимир Казаков на 02-Aug-2007 08:41


Брей и такива моменти ли имало в този филм? Май ще трябва да му направя втори прочит поне да се посмея.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 02-Aug-2007 09:09


Аз прегледах ситуацията - имаше заредени едни кутийки с надпис C4 и LED-чета и жици, така - обобщавам, наблюдението показа, че при натискане на комбинацията Ctrl+Alt+Del по незнаен способ се активира червеното диодче от което се взривява цялата кочина.
Имаше един кадър в който индекс фингъра на пича се колебаеше на милиметри от дел-а и беше подчертана ситуацията с музикална фраза. Това е то.

Написа samurai jack (www) на 02-Aug-2007 09:38


Истината е в корейските филми! :)

Написа Иво (www) на 02-Aug-2007 10:23


Истината е в индийските филми! - "The elephant, my friend" :)

Написа Миглен (www) на 02-Aug-2007 11:06


Чорбаджийски,

гледаш прекалено много филми и си изгубил желание. Чета от време на време блога ти и забелязвам, че гледаш сериали на килограм. Момче, недай така :) Поразреди малко, че да усещаш кефа от гледането.

То е като носенето на парфюм. Ако си с един и същ много време и не го усещаш вече :)

Написа Милен (www) на 02-Aug-2007 14:22


по темата - филмът за чарли джейд не извикваше досада както много други..
извън темата, но по важен за мен повод - заплашват свободноговорещия мишел с убийство. георги, моля Те разпрати това до другите по-четени блогъри, аз не ползвам често интернет. копирам съобщението си от адрес "http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=364380":
"... от бетонирането на крайбрежието и иманярстването на юг от софия личи ясно чиновнически и полицейски произвол на онези, които грабят и рушат родината в полза на държавата. вече има и преки заплахи за живота на свободноговорещите - мишел е заплашван заедно с родата си в коментар 21 от "нс": "optimiced.com/bg/2007/07/14/keyword-strandja/#comments"
колко време остава докато започнат да трепят свободноговорещите както в севернославянските ни съседи рус и беларус? кой е следващият в списъка? и защо никой от пазителите не реагира? защото заплахата идва от техен колега. а гарван гарвану око не вади. все пак ето един адрес за оплаквания и жалби - pop@armenia.com
каня всеки психопатолог да анализира публично автора на заплахите към живота на мишел и роднините му, за да знаем какви са тези, които пазят държавата от народа. и нека бог пази народа от чиновниците. ..."

Написа бачо киро (www) на 02-Aug-2007 15:26


И аз съм на мнение, че повечето нови филми са пълна боза...
Напоследък съм минал почти само на сериали и руски филмчета... за жалост последните съл леко ограничен понеже незнам руски и гледам само неща със субтитри.

Вчера бях приятно изненадан от филма Fracture(като изключим края... защо винаги добрите трябва да спечелят) и ви го препоръчвам. За тези които се колебаят, става дума за един пич дето застрелва съпругата си(каката му изневеряваше), прави устни и писмени само признания, отказва се от адвокатска защита и ... :)

Написа MacTeP (www) на 03-Aug-2007 11:42


Напоследък няма нищо читаво за гледане/теглене. Пък и в глобален мащаб киноиндустрията май е в някаква "творческа почивка"...

Написа Георги (www) на 03-Aug-2007 15:25


става въпрос че разбрали не разбрали го сложиха. западняците го обсъждаха този вариант за "контрол на домашните ПЦ-та". Просто искаха да знаят кой какво има и дали прави нещо незаконно - педофилия,наркотици,пари и др. Първо искаха да сложат устройство в самия комп като го правят,но малко хора си купуват нови,а те искаха да имат всички,а и всеки може да бръкне и да го махне(не е точно така де но все пак са политици). После решиха да качат червей в нета и да се пуска на всеки комп(държавно). Третия вариант който сега и у филма го виждаме е антивирусната да пропуска вируса. Например някой се съмнява,т.е. ченгетата,че си наркодилър и се наместват в съседния апартамент и ти ъплоудват на машината вирус, който бива проспукан от антивира. Е компаниите не са съгласни де,преставате си някакъв концерн ще бъде ли стгласен да му качи някой вирус през нод32 да кажем. и така още се говори. а за линукса също бяха измислили нещо,проблемът беше само debian, при не го не можаха да го измъдрят.
Общо взето нещо като торентите,разбрали неразбрали хората имат позиции и "идеи". това е набързо казано...
моето обяснение за взривовете във филма(умирай трудно 4)

Написа gsmdada на 04-Aug-2007 09:07


Според мен Умирай Трудно 4 си заслужава. Разбира се не е шедьовър, но постига това за което е направен - безгрижно прекарване на час и половина. Освен това все пак е леко cyber oriented :-)

Написа Боби на 05-Aug-2007 21:47