< HomePage | Снимки
<- Петък, 8 Юни 2007 | Начална страница | Неделя, 10 Юни 2007 ->
Събота, 9 Юни 2007

Свърши се, изгледахме последната серия от трети сезон на House M.D. и сега започва дългото чакане до началото на четвърти сезон. За запълване на времето реших да погледна The Sopranos и Arrested Development.

От Sopranos изгледах само пилотния епизод и не ми направи особено впечатление. Местния мафиотски бос в Джърси с човешките му проблеми, бля, бля...wtf? Щом има шест сезона сигурно по-нататък става, но нещо не съм убеден, че ще го гледам.

Arrested Development е доста по-обещаващ, най-малкото е забавен. Изгледах три епизода от първи сезон и май ще продължа да го гледам.

Докато чакам десети сезон на Top Gear съм си свалил и изгледал всички излезли досега епизоди и вместо да ги гледам отново и отново (което правя понякога, защото искрено ме забавляват), реших да видя как се справя конкуренцията - Fifth Gear.

Оказа се, че в това предаване има почти всичко, което може да ме дразни в предаване за коли:

- водещите са дразнещи (неприятен дебелак, неприятна лелка, неприятен деде (Тиф Нидъл), някакви безлични хлапетии);
- водещите се правят на превъзбудени, когато правят ревю на нещо и не изглеждат искрени;
- има прекъсвания за реклами;
- има игра с малоумни въпроси (от коя страна на пътя се кара в GB?);
- колите на които правят ревюта не са интересни;
- споменах ли, че водещите ме дразнят?

[ Коментари: 6 ]
Коментари

за водещите не си споменал че те дразнят:):)

иначе 10 сезона top gear, звучи интересно:), тъкмо се наканих да си направя top gear маратон (даже мислех да те питам дали може да се възползвам от твойто копие:) и се присетих как един drift bibble отлежава вече 2 години и чака да го пусна....

Написа july`s на 11-Jun-2007 08:22


Свалял съм ги предимно от mininova, но ако не ти се занимава мога да ги шерна някъде - 31G са общо.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 11-Jun-2007 08:56


Ако не си гледал "My name is Earl" ти го препоръчвам. Историята е уникална и супер интересна. Малко втория сезон го направиха като чели за бройката, но като цяло съм доволен от това, което гледах.

Написа Миглен (www) на 11-Jun-2007 10:45


От House M.D. гледах 7-8 серии по телевизията докато бях в Стара Загора и много ми допадна :) Тоя е някакъв пълен психопат и ако ми е доктор ще го удуша с голи ръце.

The Sopranos лично на мен ми допада, има готини моменти. Така че ако искаш може да се жертваш и да погледаш още малко. В момента гледам 6ти сезон обаче главния герой яко взе да ме дразни... нещо се помисли за гъзар ми се струва и тъй като гледам си мисля че са решили да няма 7ми сезон...

btw My name is Earl е доста добро филмче, от което бях отвратен от рекламата му по нова, но случайно си свалих първите 5-6 епизода и се оказа доста добро.

Написа MacTeP (www) на 11-Jun-2007 23:15


Тиф Нидъл е рядко дразнещ водещ. Заради маниера му на говорене, не мога да го обясня точно, но много дразни.

Написа borj (www) на 12-Jun-2007 08:02


Deadwood, Carnivale - два страхотни сери-яли.

Написа Иво (www) на 12-Jun-2007 10:19