< HomePage | Снимки
<- Вторник, 24 Януари 2006 | Начална страница | Четвъртък, 26 Януари 2006 ->
Сряда, 25 Януари 2006

Някой е открил как едновремено можеш да бъдеш на две места! Това е голям научен пробив, но всъщност поражда и въпроса, къде съм всъщност?

Where the hell am I

Дано не се налага някой да се ориентира по горната схема. :-)

Днес явно е ден за забава пък и отдавна не съм качвал нищо в секцията весели статии, затова благодарете на в. 24 часа за образователната статия Що е SSL и има ли почва у нас? и за техният анализ Ще ударят ли хакерите наши банки?.

/FLAME ON!

[ Коментари: 10 ]
Коментари

Готино. Предполагам, че едната червена точка просто е директен превод на другата от български на английски. Нали знаеш, че при този метод при преминаване от английски на френски и обратно "Здрав дух в здраво тяло" звучи подобно на "Уискито е хубаво, а месото развалено" ;-)

Написа Христо Енев (www) на 25-Jan-2006 10:22


Малко бисери:

Самодейни SSL сертификати

Световната мрежа е усвършенствана версия на играта развален телефон

Информация се предава не по права линия (в световната мрежа) и даже не по някакъв основен тракт ?!?!?

SSL сертификатът е софтуер, който проверява истинността на вашата самоличност чрез име и парола

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 25-Jan-2006 10:48


:-) Няма какво да се чудиш. Ако говориш български си на горната червена точка (някъде на Стамболийски), ако си англоговорящ се намираш на долната (петте кюшета) ;-)

Написа Д.Василев (www) на 25-Jan-2006 10:49


@Д.Василев: моето тълкуване беше точно същото :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 25-Jan-2006 10:51


Еиииий.....купувайте си сертификатите!!!
Ляти гуми...джанти..скара бира...SSL САМОДЕЛКИ...буркани....лютеница...ША СЕ СПУКАМ ОТ СМЕХ..."О-о-о Гошо от Почивка"...SSL..."24 Часа"...стана XXL...
След птичия грип...и Сибирскя студ....идат ХАКЕРИТЕ...преживяхме наводненията, падането на близнаците, войната с глобалния тероризъм, Ал Кайда, коледните премеждия на помияра на Буш...,...Интересното е с колко ли ще олекнат джобовете на данъкоплатците?

Написа JesusFreakSurfer на 25-Jan-2006 11:05


Ужас. Ако не знаех какво е ssl, X. 509 и сертификат със сигурност нямаше да разбера от тази статия. Но трябва да се отдаде заслуженото на автора и авторката за прозрението, че голяма част от хората са неграмотни на тема компютри и сигурност. Но и как ли да не бъдат, като от страниците на любимия вестник ги учат такива родни светила. Хвала, хвала на таквизи учители!

Написа KwarK на 25-Jan-2006 11:07


":-) Няма какво да се чудиш. Ако говориш български си на горната червена точка (някъде на Стамболийски), ако си англоговорящ се намираш на долната (петте кюшета) ;-)"

Не ви е правилна логиката ;) Защото точките са еднакви. Истината е че това е първата с света 4 измерна карта, Вие се намирате и на двете места едновременно, но понеже сте прости и гледате 3 измерно не можете да го осъзнаете... хората са ви го показали, вие се заяждате. СРАМА НЯМАТЕ :(

Написа MacTeP на 25-Jan-2006 11:27


Хохохохо! Намерих си с какво ще тормозя Весо Колев като не съм на кеф! Изроди :-)

Написа пейо (www) на 25-Jan-2006 19:03


Остави го човека! Днес му ги пратих, той изкоментира, че щял да вземе една тенекия газ и да ги запали. Едвам прочете първото изречение от обясненията за SSL и повече не успя. По-добре му предложи запалка :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 25-Jan-2006 19:37


Муахахаха, какви хора пишат за тези вестници...
-"Учи мама, учи, и кат порастнеш ще станеш електронен нотариус!"

Написа Ники Денев (www) на 27-Jan-2006 09:17