< HomePage | Снимки
<- Неделя, 20 Ноември 2005 | Начална страница | Вторник, 22 Ноември 2005 ->
Понеделник, 21 Ноември 2005

Утре ще се проведе лекция от цикъла Климентови лекции, изнасяни всяка година в СУ. За втори път, аз като представител на Асоциацията за информационна сигурност (ISECA) ще участвам като лектор. Темата е - "Често срещани уязвимости в web приложенията".

Лекцията ще се проведе в Химическия факултет на СУ в зала 210 и ще започне в 18:00.

Входа е свободен за всички, заповядайте!

[ Коментари: 6 ]
Коментари

В linux-bg.org си писал че ще има запис на твойта лекция. Интересува ме живо, но няма да имам възможност поради здравословни причини, физически се възтановявам от нещо подобно на автомобилна катастрофа. Ако има нещо написано на текст и след това аудио в което да обясниш отделните точки, ще помогнеш на много хора.

Да ти кажа, че човек като се събере с теб или ще влезе в правия път или http://georgi.unixsol.org/mypics/happy_dad_small.jpg

Написа Алекс Панов (www) на 22-Nov-2005 11:13


Запис ще направим, естествено и презентацията ще бъде публикувана, както винаги.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-Nov-2005 11:24


Много добра лекция! Имам обаче едно въпросче - казахте, че във ФМИ ще се организира нов курс, който ще е продължение на водени до сега курсове за мрежова безопасност и писане на сигурен код. Не съм ходил на тях, а също така съм и от ТУ. Мога ли да посещавам този курс и по точно това което ме интересува е дали ще мога в последствие да се възползвам от възможностите, които предлагате за най-добрите студенти??

Написа Светослав Желев на 24-Nov-2005 00:12


Спокойно можеш да посещаваш курса, винаги сме се радвали когато хората идват да ни слушат. Естествено тъй като курса е за студенти от ФМИ на теб няма да можем да ти поставим официална оценка, но ако се справиш добре с тестовете, нищо не пречи ISECA да ти издаде сертификат за завършен курс при нас.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 24-Nov-2005 10:17


Супер! Ще може ли да дадеш повечко информация за курса - кога започва, какво точно ще се учи (нещо като конспект), както и някаква препоръчителна литература? Също и от колко часа (ще е добре да започва по-късничко - примерно 18:00 - 18:30, защото трябва да се ходи на лекции / работа)

Написа Светослав Желев на 24-Nov-2005 12:08


Още нямам 100% конкретна информация, но когато всичко е готово ще обявим сайт на който цялата необходима информация ще я има - конспект, изисквания, оценяване и т.н. Със сигурност обаче лекциите няма за започват по рано от 19:00 и ние трябва да ходим на работа все пак :)

Как процедираме с други курсове можеш да видиш на този адрес: http://netsec.iseca.org/

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 24-Nov-2005 12:44