< HomePage | Снимки
<- Неделя, 14 Август 2005 | Начална страница | Вторник, 16 Август 2005 ->
Понеделник, 15 Август 2005

Гледахме "The Island" с Юън Макгрегър и Скарлет Йохансен. Филмът бих го определил като приличен, стига да нямаше толкова много спам и недомислици.

Особено спама беше страшно дразнещ. То не бяха нарочно показвани логота на Пума, Кадилак, Нокиа, часовници Ферари, Космополитен и върха на гадостта MSN, то не беше чудо. Ебахти и върховната наглост! Плащаш шест лева за билет, пускат ти спам на отвратителната кокакола, след което те заплашват, че ако записваш с камера ще бъдеш гаден КРИМИНАЛЕН престъпник (което отгоре на всичко не е вярно, нарушаването на copyright не е криминално прстъпление, лъжете мамка ви!!!) и през целия филм продължават да те тъпчат с реклами.

Като цяло във филма имаше идея, но изпълнението беше под всякаква критика. Единственото хубавото бяха няколкото футуристични дизайна на коли и камиони, които бяха направили. За радост на тинейджърите се показва и нещо като част от цицата на Скарлет Йохансен, да имат поне нещо за материал.

Сценарият е съшит с бели конци и има дупки големи колкото да прекараш камион MAC през тях. Ебаси и в 2030-та година не са се научили, че сигурна аутентикация се постига в комбинацията от нещо, което имаш и нещо, което знаеш. Наш'то момче понеже беше идентично със собственика си просто си покажа оченцето и му влезе в къщата. Лоша сигурност, лоша! По-добре да имаше ключалка вместо тая биометрична глупост.

Спестете си шестте лева за кино /и няколкото за глупости из киното/ и просто си свалете филма. Не си струва да се нервите. Следващите филми, които смятам да гледам са House of Wax, Transporter 2 (вече наш'то момче е с Audi A8, мммм) и Deuce Bigalou 2. Нито един от тях на кино естествено :)

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Нашто момче не е с Audi A8, a доколкото знам e с Audi W12.

Написа Алекс Панов (www) на 18-Aug-2005 13:42


Аа може :) просто видях муцуната на колата, не знам точно какво е под капака.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 18-Aug-2005 13:45


Малко уточнение: събитията във филма се развиват през 2019 година.

Написа Dimitar Vesselinov (www) на 19-Aug-2005 22:37


Мерси за добавката.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 20-Aug-2005 09:57