< HomePage | Снимки
<- Сряда, 22 Юни 2005 | Начална страница | Петък, 24 Юни 2005 ->
Четвъртък, 23 Юни 2005

Още не знам за кой ще гласувам, абе имам някакви идеи, но ще реша в неделя сутринта дали съм на кеф да се разкарвам. Знам обаче за кои няма да гласувам, някои защото не ме кефят по принцип, а други защото с телевизонните си реклами ме дразнят ужасяващо много.

"Защото им вярвам, защото *просто им вярвам*" - ЩОТО СИ ТЪПА МА! А пък смотанячката накрая на клипа с конските зъби честно ако я видя на улицата ще и прасна един в гадно озъбената физиономия.

"Гласувай много е куул" - ей това е послание, заради което мога да ида да взривя някоя избирателна секция или по-добре, като ида да гласувам, да го направя с някоя кафява запетайка на ИНТЕГРАЛНАТА бюлетина. Така де, отбелязка си е.

Из нета се носела следната приказка "Спаси изборите, скрии личната карта на баба си". Аман от пенсионери, така или иначе ще гласуват за генсека, за какво изобщо ни спамват с тези реклами по телевизията.

[ Коментари: 10 ]
Коментари

Е, в неделя и да решиш, файда няма. Изборите са в събота

Написа xx на 23-Jun-2005 11:51


колебаех се, но Реших - ще гласувам за коалиция за бългаРия.. защото БСП ми хаРесва...

ако наистина я видиш някъде се обади да кажеш къде е и на къде се движи.. :)

Написа Мартин Босев на 23-Jun-2005 12:03


В събота? Брех, нещо съм в грешка значи. Толкова спам и пак съм останал с впечатление, че са в неделя, ебаси.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Jun-2005 13:04


You have received a message!
Предай това на 7 души през следващите 15 минути и ще направиш 7 добри дела: НАПОМНЯМЕ, ВИ, ЧЕ В СЪБОТА ИМА ИЗБОРИ! ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАНЕНА ПРОДАЖБАТА НА АЛКОХОЛ!!! ЗАПАСЯВАЙТЕ СЕ!!! :)

Написа Коко на 23-Jun-2005 13:54


днес случайно попаднах на този сайт и останах изумена колко интересно нещо срещам от доста време насам.попаднах на този сайт съвсем случайно тъй като ще ходя до ЮАР при годеника си и се натъкнах на екскурзията ти до ЮАР.
Благодаря за споделените интересни преживявания.
тъй като работата ми е свързана с висене по цял ден пред компютъра в скучните моменти съм сигурна че ще продължавам да следя споделяното от теб.
Благодаря още веднъж!!!

Написа Transperansa на 24-Jun-2005 15:16


Не знам защо но не виждам коментара който добавих преди малко.както и да е исках само да допълня че туко що разгледах и снимките и много се забавлявах.

Написа transperansa на 24-Jun-2005 15:34


gf, точно отразяваш и моите настроения към изборите и процеса като цяло. Много тъпо са го направили, а ми и казаха че примерно НДСВ купува гласове. Пък за коалицията... :)(иронична) ми те... Калчев. Как да не вярваш на хора дето 13М$ дават за w1nb0z3.

Написа Ники на 25-Jun-2005 10:47


""Защото им вярвам, защото *просто им вярвам*" - ЩОТО СИ ТЪПА МА! А пък смотанячката накрая на клипа с конските зъби честно ако я видя на улицата ще и прасна един в гадно озъбената физиономия."
-----
Напълно съм съгласен с тебе. Какво е туй "Защото им вярвам, защото просто им вярвам". По-добре да беше "Защото им вярвам, защото ми платиха".

Написа cable на 26-Jun-2005 11:32


Напълно споделям недоволството от глупавите (направо спам) видео клипове, които би трябвало да подтикват хората да гласуват, но ефекта както и при мен е точно обратния! Както стана ясно тази година отново правим рекорди по ниска избирателна активност. Според мен това е начин на изразяване на мнение. Дразни ме факта, че се опитват да ни накарат да гласуваме и го правят с по-скоро дразнещи отколкото подканващи клипове!

Написа Lazarov (www) на 28-Jun-2005 23:13


Еее тва за рекламите и мен яко ме дразни.Трябва да отида в "Кабината" и да кажа:Няма да гласувам за БСП защото тая от рекламата....просто МЕ ДРАЗНИ ма и аз ще говора на Р...

Написа Radina :) на 29-Jun-2005 13:34