< HomePage | Снимки
<- Вторник, 28 Декември 2004 | Начална страница | Четвъртък, 30 Декември 2004 ->
Сряда, 29 Декември 2004

Не постигнах никакъв успех в днешното пазаруване. Търсех да си купя NFS: Underground и Grand Turismo за Playstation. В три магазина влизах и нищо. Само тъпи игри. Мамка му, дразня се. После разпространителите реват, че имали слаби продажби. Ми ще имате, да ви е.а, навсякъде само идиотски игри. Ще си отнеса стейшъна да го mod-нат и почвам да пиратствам. Като не може с пари, може без пари. И ще ми е КЕФ!

Мемори карта също не успях да си купя. В прехвалените магазини Germanos, като им казах "искам memory card за playstation", ме изгледаха, като извънземно, нищо че преди по-малко от месец там продаваха плейстейшъни. Идиоти.

Влизам в прехваленият магазин Orange и си мисля, че ще намеря някоя приятна книжка или музика, а пък може и ако ми се усмихне късмета, да си купя търсените от мен игри. Мотах се, мотах се и нищо. Тъпа музика, още по-тъпи игри, книгите хич ги няма. Накрая си купих "Легенди от света на диска". Наложи се да чакам 10 минути за да ми дадат касовата бележка. Веднага след това през всяка врата, през която минавах, нещо почваше да свири и искаха да ми гледат в чантата. Какво ли щеше да стане ако им бях теглил една и вместо да чакам касовата бележка си бях тръгнал? Orange, да го духат.

Само Първа инвестиционна ми свършиха днес работа. То остана и те да се осерат, като се има предвид, че ходих да внасям пари.

Събираме си багажа и утре заминаваме за Малта. Ни ма търсете освен ако няма да ми давате пари. Четири дни малко да си почина от България. Отивам да си топя гъза в петте басейна на четиризвездният хотел "Долмен".

[ Коментари: 5 ]
Коментари

а магазина на пулсатор, който е до "била" хиподрума ?

Написа Тодор на 31-Dec-2004 10:38


Няма кой да ходи чак там. Купих си игрите от сайта на Пулсар, макар че кат осе обадиха казаха че Grand Turismo го нямат :(

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 04-Jan-2005 18:51


Защо не си пишете във дневника?

Написа Бай-Груй (www) на 07-Jan-2005 20:10


Дописвах пропуснатите дни в Турция пък и ме мързеше. Липсващите дни естествено ще бъдат попълнени.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 10-Jan-2005 14:59


Почти се бях отказал да чакам края на този разказ. При това се оказва, че новопопълнените дни май са най-интересни :)

Написа Юнуз (www) на 10-Jan-2005 17:58