< HomePage | Снимки
<- Вторник, 30 Ноември 2004 | Начална страница | Четвъртък, 2 Декември 2004 ->
Сряда, 1 Декември 2004
11:40

Световен ден посветен на борбата със СПИН. Снимавайте къде си го слагате, с кой си го слагате, на кой го слагате и дали си слагате нещо, като си го слагате, че докарате ли се до лекари, всичко е загубено.

13:22

Днес съм в добро настроение и затова ще публикувам малко снимки от "кухнята" на оптиката, тоест от офиса на Unix Solutions. Ексклузивени photo warez, насам народе! И така, не се плашете, всичко е загубено - телефона на поддръжката, контролният център на MAN мрежата (от тук тече ТРАФИКА!!), къде се облекчават администраторите.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Е вече на нищо не прилича... Ще взема да наема 20на цигани да носят пакети с кофи и ще ви правя конкуренция :)))

Написа Васил Колев (www) на 01-Dec-2004 11:32


Гледай само по пътя на носачите да няма баничарница или кебапчийница, че ще има загуба на пакети.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 01-Dec-2004 12:17


Те лекарства са измислили. В германски гей списания (не чета такива, прочетох информацията в Ди Цайт), фармацевтичните компании рекламират хапчета, които подтискат разболяването. Но често се случва, човек да си отиде, заради страничните ефекти..но има хора, които с години живеят така. Според статията след Африка е ред на Изтока. Очаква се след 10 години около 1.5 милиона руснаци да са серопозитивни. В близко бъдеще повече от 1% от украинците ще са серопозитивни. 1% е границата след, която се обявява епидемия. В тези страни обаче трудно могат да си позволят да лекуват серопозитивните. Другите звезди на изтока са Китай и Индия...В Германия серопозитивните (според статистиката) са около 48000 за 86мил. население. Май България е добре в процентно отношение...

Написа Андрей на 01-Dec-2004 22:22


Хмм "лекарства" да бе. В момента в който почнат да ги лекуват и почват да мрат. В България понеже сме бедни да си ги купим тия "лекарства", затова никой не е пуканл от СПИН. То от СПИН-а така или иначе не се умира, умира се от нещо друго защото ти е отслабена имунната система и една проста хрема може да ти види сметката.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 02-Dec-2004 11:35


Може ли да сложиш и снимки от LART арсенала на колегите?

Написа Димитър Василев на 03-Dec-2004 19:24