< HomePage | Снимки
<- Неделя, 21 Ноември 2004 | Начална страница | Вторник, 23 Ноември 2004 ->
Понеделник, 22 Ноември 2004
17:23

Ако искате да набутате чичко Били, поръчайте си НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, WinXP Service Pack 2. Обещават да ви го изпратят къде и да се намирате. Аз си поръчах един на името на Sir Georgi Chorbadzhiyski, чакам го за да направя ритуално счупване на CD-то. Ако пристигне ще поръчам още десетина поне.

18:20

У дома се имам едно чудо, което е с кодово име розовото чудовище. То ми пази компютъра от доближаването на УЙндолси и други подобни добичета до благото ми PC. Чудовището си няма име и не мога да му измисля подходящо. Ако имате предложения - добре са дошли. Измислилият печелившето име ще получи специална изненада.

[ Коментари: 13 ]
Коментари

Ами може да си поръчаш максимум 5 :) За гаврата на да речем ... иврит

Написа zeridon на 23-Nov-2004 06:44


Ще дойде. При няколко познати, включително и при мен, пристигна за около 15 дена.

Написа Ronson на 23-Nov-2004 10:13


Можеш да го кръстиш KERNEL32.DLL. Когато истинския кернел реши да доближи PС-то ти, ще се уплаши от розовото и ще избяга, заедно с идващите след него вируси и други "благини", с които са свикнали windowz юзерите. :)

Написа anonymous на 23-Nov-2004 10:13


Как така максимум пет? По какво ограничават, имам достатъчно IP адреси, а физически адреси мога да измисля стотици :) Емайли - също.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Nov-2004 10:14


Уф, както се казва - пишка нямаш ли си да си играеш?:) Стига увеличава ентропията и замърсяването с подобни тъпи идеи... Пък и колкото по-малко заразени windows-и, толкова повече свободен bandwidth за нас :)

Написа Васил Колев (www) на 23-Nov-2004 11:11


Кое е тъпа идея, бе Маниаксе, да набутаме Чичко Били винаги е добра идея. Пък ЦД-тата можем да ползваме за да ги окачим на огледалото на колата да отбива радарите :-))

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Nov-2004 11:27


Това си е кокошкарство, дай да го набутваме като по-малко хора ползват бозата, не като му докарваме някакъв минимален разход от поръчване на CD-та.

Написа Васил Колев (www) на 23-Nov-2004 11:52


Както искаш го наричай, все пак е забавно, като приситгне CD-то ще го снимам, след което ще го счупя с чук. Ще стане забавна PR акция :-)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Nov-2004 12:11


А междувременно някой в PR или Marketing отделаа на Microsoft ще седи, ще потрива доволно ръце, ще брои поръчките, след което ще направи една напълно оправдана сметка и ще каже, че в света има поне четири пъти повече потребители на Windows XP, което я прави доста използвана... Жоро, сигурен ли си, че искаш да допринесеш за това?

Написа Петър Пенчев (www) на 23-Nov-2004 14:45


За сметките на PR отдела на микрософт ми е през оная работа, нека да потриват ръце и да си размахват каквито статистики пожелаят. Все едно някой им вярва. Важното за мен е че ги набутвам да ми пратят CD, което после с удоволствие ще изхвърля. Даже смятам и скриптче да пусна за имам сервизен пакет две за всичките ми машинки в офиса. Нищо че са със Slackware.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Nov-2004 15:27


Това, че щели да потъркват ръце не е вярно, точно обратното. При положение, че глупавия Service Pack им "оправя" глупостите. Не е май много много за хвалба :))

Написа freax0r на 23-Nov-2004 20:27


Абе Жоро, замислял ли си се, че тези ЦД-та най малкото сами ще ги изхвърлят като почнат да им заемат място на самите тях.
Да не си мислиш, че ще ти направят ЦД спец. за теб? :)
Замисли се какво правиш първо. :)
Теб може да не те интересува ПР-то но хората ГИ... а ти живееш сред хора, после недоволни, що тъпаците ползвали виндбловс... ми щото е популярен и разпространен, ей-на, и ти самия го ползваш вече според М$, после обяснявай как нямаш сестра... :)

Написа валяк (www) на 23-Nov-2004 22:20


Тези от вас, които не са пекли ЦД в микровълнова печка не знаят какво изпускат... :)

Навремето го правехме с АОЛ дискове...

МногоЗабавно... ТрЯбва да се Види!

Само дето не знам дали следва да се яде сготвеното в МВПто след цд... Но като така или иначе не консумирам умишлено храни дето да са микровълнувани не ме е много грижа..

Написа Бобсън на 23-Nov-2004 22:34