< HomePage | Снимки
<- Събота, 14 Август 2004 | Начална страница | Понеделник, 16 Август 2004 ->
Неделя, 15 Август 2004

Кофти време, което ме устройваше напълно, защото пропадна уговорката за разходка с лодка. Нищо против самата разходка, обаче да станеш в девет сутринта, когато си на море и би трябвало да почиваш, е тотална глупост.

Към обяд, когато най-накрая изпълзяхме от бунгалата, времето вече горе-долу ставаше. Замъкнахме се на плажа и се наспах едно хубаво под чадъра. Червеният флаг не ни спря да влезем в морето и да се покефим на вълните.

Вечерта се почнахме в "Св. Георги" - приятна кръчма с нормални цени и много вкусотии. Ако ходите там си вземете връхна дрешка, защото отвън духа сериозен вятър (все пак сте до морето). Пропихме персонала с едни ракии, хапнахме сериозно (бяла риба пане, охххх на батко!) и тръгнахме пак да превземаме дискотеката. Като ни видяха опразниха нашия бар и се почнаха луди танци и пиене на текили, мартинита и уиски (май?!). До какво състояние се докарахме, можете да прецените по факта, че след като си тръгнахме се загубихме в Автопол, докато говорех по телефона. Освен това открихме жилищни блокове.

Мохабет на вечерта - "Пияна съм като крокодил" :-)